Аксесоари за оранжерии

Капандура за оранжерия Primaterra Primaterra Window
Цена: 80.00 лв
Капандура за оранжерия Primaterra Primaterra Window- 1 м
Цена: 80.00 лв
Механизъм за капандура UNIVENT за всички модейли
Цена: 80.00 лв
Система за капково напояване Primaterra Linea 100
Цена: 65.00 лв
Система за капково напояване Primaterra Linea 50
Цена: 50.00 лв
Система за капково напояване Primaterra Greenhouse
Цена: 39.00 лв
Подвръзка за растения Primaterra за оранжерии Plus и Premium
Цена от: 18.00 лв
Подвръзка за растения Primaterra за оранжерии Standart и Mini
Цена от: 18.00 лв
Система за капково напояване Primaterra Aqua
Цена: 140.00 лв
Аксесоари

Не са малко хората, които уверено мислят, че конструирането и сглобяването на оранжерия е съвсем проста задача, с която могат да се справят и без съвет и помощ и най-вече – без да се налага да харчат почти никакви средства. В когнитивната психология такава настройка се описва като ефектът на Дънинг-Крюгер, при който невежите демонстрират подчертано по-високо самочувствие от специалисти в дадена сфера, които са ясно с това какво знаят и какво не знаят.


Ние знаем какво да ви предложим


Не знаем дали ще уцелим винаги вашия вкус и потребности, но сме уверени, че разполагаме с богат асортимент от продукти за вилата и градината. И си държим на името – затова, когато става дума за парници, се стремим да осигурим максимален брой качествени опции. Освен готови конструкции в магазина ни залагаме и на продажба на аксесоари за оранжерии – един вид резервни части за съоръженията, които закупувате или с които вече сте се оборудвали.


Детайлите са важни


Не подценявайте на пръв поглед дребните елементи в една система - щом присъстват, значи изпълняват своята роля в цялостната концепция. Такъв детайл например е една капандура. Купете този опционален механизъм, за осигурите проветряване на пространството във вашия парник. Монтирането му става лесно и на избрано от вас място в оранжерията, като по този начин гарантирате приток на свеж въздух за растенията, които отглеждате. Към капандурата от серията Primaterra Window ви е необходим и механизъм за оранжерия, за да можете да използвате такъв вариант. Приспособлението с марка Univent е задължителен аксесоар, ако искате да имате отвор в парника, като не представлява кой знае каква инвестиция, лесен е за инсталиране и издържа продължително време.


Защита и сигурност за вашите растения


Независимо дали отглеждате плодове, зеленчуци или цветя, трябва да им осигурите максимална опека от външни фактори. Освен това обаче е наложително да пресечете излишната вътрешна конкуренция между растенията. За целта при продажба на аксесоари за оранжерии сме предвидили и комплекти за подвързване. Посредством използването на здраво въже от поцинкована стомана и с помощта на самонарезни винтове, включени в комплекта, осигуряваме стабилна опора на растенията във вашия парник. В крайна сметка, какво по-голямо разочарование от това реколтата ви да бъде провалена от дребно недоглеждане, след като сте осигурили всички останали условия като почва, напояване и т.н. Не подценявайте подробностите, те винаги играят решаваща роля за крайния резултат.

Прочети повече