Беседки

Беседка Primaterra Edelweis
Цена от: 499.00 лв
Беседка Primaterra Tulipano
Цена от: 499.00 лв
Беседка Primaterra Peonia
Цена от: 599.00 лв

Селската вила или къщата в покрайнините на града е образът на спасението от урбанистичния стрес. Подобно представа неизменно е свързана с тишина, спокойствие, уют и не на последно място – пространство, което да констрастира на теснотата на градските кутийки.


Антистрес, веселба и сянка


Такава широта може да бъде безбрежна, но би могла да се оползотвори и с някои полезни елементи. Едно от най-често срещаните решения са градинските беседки за вила (купи на сайта parnici.bg). Местенце за сутрешно кафе, за следобеден чай или за събиране на цяла компания, която се весели до късна нощ. Ако търсите подходяща беседка, продавач, който ще ви бъде от полза като съотношение на цена и качество бихте открили при нас. Продуктите, които предлагаме, ще допринесат за подобряване на средата във вашия двор или защо не и пред вашия блок, при положение, че сте решили да поставите улични обикновени беседки в панелния жилищен комплекс. А в горещините, независимо къде е поставено съоръжението, то дава възможност човек да се скрие на сянка и да избегне най-опасните ултравиолетови лъчи.


Издръжливост, оригиналост, простота


Евтини беседки за вила (цена, варираща в магазина ни между 499 и 599 лев) биха ви спестили някой лев при подобна инвестиция, но невисоката стойност не е единственото предимство на покупка при нас. Клиентите биха се поинтересували дали конструкциите са издържливи – основата от поцинкован двустранно профил и устойчивото покритие говорят именно в тази посока. Дизайнът несъмнено е оригинален и интересно изглеждащ, като можете да подберете от богато разнообразие от цветове, а монтажът на съоръженията не представлява трудност, сглобяването и поставянето на подходящото за вас място се извършва бързо и лесно, което се очаква, когато купувате летни готови беседки за вилата. На пазара трудно ще откриете по-изгодни предложения за градински беседки от поликарбонат (купи на parnici.bg), съчетаващи качество и удобство по такъв начин.


Форма и цена в най-добро съчетание


Когато разглеждате беседки за вилата, вие търсите контур, който да пасне на останалата част от архитектурата и който да бъде практичен едновременно с това. Марката Primaterra предлага арката на модела Edelweis, подобната на покрив на къща Tullipano и решената в почти пълна окръжост Peonia. Формата на тези беседки за вила от поликарбонат е измислена така, за да предпази хората, а и за да увеличи устойчивостта на материала. Колко струва една беседка е водещият въпрос, който ви вълнува. За конструкция с подобни качества уверено бихме могли да твърдим, че в магазина ни се предлагат някои от най-изгодните беседки за градината, които ще създадат предпоставки да се чувствате удобно и спокойно.

Прочети повече