Душове

Primaterra Душ кабина с резервоар
Цена от: 499.00 лв
Primaterra Душ кабина със съблекалня и резервоар
Цена от: 649.00 лв
Душове

Комбинацията от природосъобразен начин на живот и хигиена в селски условия изглежда трудно постижима в представите на мнозина. Но всъщност осъществяването на подобна идея не е нито сложно, нито пък твърде скъпо, особено ако става дума за душ системи за баня, предлагани от parnici.bg.


Енергия от слънцето – нито стотинка повече в сметката за ток


Идеята за водни резервоари, които се нагряват от естествения източник на топлина и светлина – центъра на нашата Слънчева система, в никакъв случай не е нова. Този метод за затопляне на водата е широко практикуван за къмпинги, летни лагери и крайградски къщи. За градински душ цените все пак са осезаемо по-поносими, сравнени с композирането на цяла инсталация за загряване на вода. А такъв „бойлер” не натоварва по никакъв начин сметката ви за електричество – напротив, облекчава я.


„Мий се бързо, за да остане вода и за мен”


В морския регион търсенето на душове за вила – Варна и районът около най-големия ни крайбрежен град разполагат с много такива селски къщи, винаги е било и ще бъде голямо. А при този тип подгряване притеснението най-често е свързано с количеството, което може да се окаже недостатъчно. Е, резервоар с обем от 160 литра определено не би трябвало да подхранва такива тревоги – съвсем реално загрятата течност да стигне за цяло семейство, без никой да чака следващия цикъл за зареждане на този външен душ.


Мобилност и здравина в съчетание с изгодна цена


Основното предимство на предлаганите от нас подвижни душове в сравнение с тежките инсталации за нагряване и съхраняване на вода се състои именно в това, че вариантът в магазина ни е мобилен. Кутийката от поликарбонат с площ около 1,5 квадратни метра може да бъде поставена където ви е удобно и впоследствие преместена също където и да е, стига да бъде запълвана регулярно с вода. Височината на конструкцията от 210 см не би трябвало да създава неудобдство дори и за баскетболист на позицията център. Не липсва здравият „скелет”, който да издържи на по-продължителна употреба, въпреки че говорим за душ за градина (купи в нашия магазин, който дава избор на клиентите – доставка или получаване на място в склад във Варна). Основата от поцинкована стомана гарантира стабилност, а наличието на съблекалня допринася още повече за усещането за удобство. И така хигиената става присъща не само на градската среда, но и на атмосферата в извънградските зони. При това на цени, които без съмнение оправдават инвестицията.

Прочети повече