Навеси за автомобили

Primaterra Автомобилен навес Primaterra Berlina
Цена от: 1 199.00 лв
Навеси за автомобили

Легенди се носят още за прословутата градушка от лятото на 2014 година, при която в София пострадаха десетки хиляди коли (а автотенекеджиите натрупаха състояние). На обществен паркинг така или иначе е трудно да разчитате на каквито и да било предпазни мерки, но ако разполагате с дворно място, то съществува и икономичен начин да предпазите своето МПС. Популярността на лесно сглобяемите навеси за автомобили расте непрекъснато, а в нашия магазин имате възможност да откриете изгодни варианти.


Протекция в дома и бизнеса


Всъщност, потенциалното поле за употреба на надхвърля тези няколко квадрата във вашата градина. Навес за кола, цената на който ще изисква от вас по-поносима инвестиция в сравнението с изграждането на гараж, може да ви свърши добра работа и лете, и зиме, като предпази возилото ви и от градоносни валежи, и снежни виелици. Разбира се, трябва да чистите покрива на съоръжението при по-сериозно натрупване, но пък няма да ви се налага да изривате самата кола изпод снега. А ако ви се е случвало да обикаляте автокъщите, вероятно сте забелязали как все по-често в тези пространства са разположени и навеси за автомобили. Цената на колата зависи от нейния добър външен вид, а търговецът не може да си позволи стоката му да пострада от метеорологичните капризи.


Здравина и лесен монтаж


Основно предимство на нашите навеси за автомобили освен стойността им е и несложният метод за монтирането им, без това да компрометира здравината на конструкцията. Предлагаме ви няколко разновидности като дължина на съоръжението (широчината и височината са фиксирани респективно на 2,95 м и 2,65 м) - започва от 4 метра и се увеличава през 2 метра. Т.е. в зависимост от размера на колата или колите могат да се поберат между една и четири – кой модел ще изберете е въпрос на необходимост. Навесите са направени от двойно поцинкована тръба, а покритието се състои от клетъчен поликарбонат, чиято дебелина е 6 милиметра.


Инвестиция, която спестява разходи


Достатъчно е да проумете защо търговците все повече се насочват към това решение, но ето и още доводи. Тези съоръжения не само не са скъпи – спестяването на ремонти и поправки ни довеждат до констатацията, че въпросните навеси за кола цена нямат, ако се замислим за това какви щети ни спестяват. Очукване от градушка, застрашаващо ламарината и стъклата, натрупване на сняг и лед по калниците, което води по-бързо ръждясване, а понякога и до по-сериозни повреди. Да не забравяме и това, че все пак получавате възможност да държите автомобила на сянка в жегата. Ако вече търсите подобно съоръжение за вашето МПС, parnici.bg излиза с някои от най-добрите предложения на пазара.

Прочети повече