Парници от нетъкан текстил

Парници от нетъкан текстил

Как парник Primaterra ще увеличи вашата реколта
СЪЗДАВА БЛАГОПРИЯТЕН КЛИМАТ
УДЪЛЖАВА ПЕРИОДА НА ВЕГЕТАЦИЯ
ЗАЩИТА ОТ НОЩНО ЗАМРЪЗВАНЕ
ЗАЩИТА ОТ СИЛНИ ВАЛЕЖИ
НАМАЛЯВА НОРМИТЕ ЗА ПОЛИВАНЕ
ЗАЩИТА ОТ НАСЕКОМИ-ВРЕДИТЕЛИ
Парници от нетъкан тексил

Парниците не се изчерпват само с класическите оранжерии – тези миникъщички, богатото разнообразие от които можете да откриете и в нашия магазин. Но тъй като ние сме parnici.bg, можем да ви предложим и нещо повече – по-компактните и скромни на външен вид, но не по-малко ефективни парници от нетъкан текстил.


Вода и въздух за растенията


Тези „тунели”, стоящи значително под човешкия ръст, напомнят като външен вид големите оранжерийни съоръжения. Основната отлика е отвореният „характер” на „мини” моделите и той се дължи изцяло на начина на изграждане на повърхностния слой. Силата е именно в текстурата им. Порестата структура на покритието пропуска необходимото количество вода и въздух – нещо, което изобщо го няма при големите оранжерии. Тази опция способства за създаване на микроклимат за растенията, без да ги лишава от защита от атмосферните влияния.


Сигурност при атмосферни прищевки


Макар и да изглеждат крехки, парниците от нетъкан текстил покриват много от критериите за безопасност, характерни и за оранжериите. Независимо дали отглеждате цветя, плодове (ягоди, малини) или зеленчуци (домати, краставици), те ще бъдат предпазени от резки застудявания и слана, от парещите лъчи на слънцето и дори от безмилостния барабанен бой на градушката. Помислено е и за добро укрепване, противопоставящо успешно и на силен вятър. Тунелът въпреки всичко си остава като цяло закрит за „посетители”, особено за нежелани такива, каквито са разните насекоми, птици и други възможни вредители.


Минимална инвестиция за максимални резултати


Спрямо оранжериите има още едно значително предимство на малките парници от агротекстил – цената. В магазина ни можете да спестите до 20 процента при закупуване на „тандем” от вида Primaterra Letto, който се продава в комплекти с дължина от 4 до 8 метра. Но изгодното предложение не се дължи само на това, че тези продукти са по-евтини. Навлизането на вода отвън способства за намаляване на разходите за поливане, които така или иначе са по-ефектвни заради създадения в тунелчето „грийнхаус” ефект. Той спомага и за по-дълготрайно задържане на влагата и предпазва растенията и изсъхване. А монтажът и ръчното поливане се осъществяват изключително лесно и са по силите на всеки. С нашите парници от нетъкан текстил можете да се радвате на силна реколта за една скромна инвестиция, която ще ви донесе изненадващо високи добиви на квадратен метър.

Прочети повече
Изберете модел
Парник Primaterra Letto (1 брой)
Тип на покривния материал: Нетъкан текстил Primaspan
Диаметър на дъгите: 20 мм
Разстояние между сегментите: 100 см
Габаритни размери (Ш х В х Д): 1,2 х 0,9 х 4,0/6,0/8,0 м
Тегло: 2,2 кг
Letto 4 метра (1 брой)
Стара цена:
49.00 лв
Цена с отстъпка:
37.05 лв
24%
Letto 6 метра (1 брой)
Стара цена:
59.00 лв
Цена с отстъпка:
46.55 лв
21%
Letto 8 метра (1 брой)
Стара цена:
69.00 лв
Цена с отстъпка:
59.00 лв
14%
Бърз монтаж в 6 стъпки
1
Отворете опаковката
2
Монтирайте крачетата на дъгите на парника
3
Опънете навития нетъкан текстил върху лехите
4
Забийте крачетата в почвата и я тръмбовайте
5
Закрепете крайните части на парника, без да го опъвате прекалено
6
Закрепете нетъканият тексил към края на дъгите посредством клипсовете, така че да е удобен достъпа до растенията