Поликарбонат

Поликарбонат ТитанПласт 4 мм (2.1*6 метра) прозрачен
Цена от: 86.06 лв
Поликарбонат ТитанПласт 6 мм (2.1*6 метра)
Цена от: 134.95 лв
Поликарбонат ТитанПласт 8 мм (2.1*6 метра) прозрачен
Цена от: 166.32 лв
Поликарбонат ТитанПласт 6 мм (2.1*2 метра)
Цена от: 44.98 лв
Поликарбонат ТитанПласт 10 мм ( 2.1* 6 метра) прозрачен
Цена от: 178.04 лв
Поликарбонат ТитанПласт 3.5 мм (2.1*6 метра) прозрачен
Цена: 75.98 лв
Поликарбонатен профил U за 4мм
Цена от: 2.14 лв
Поликарбонат ТитанПласт 4 мм (2.1*6 метра) цветен
Цена от: 101.05 лв
Поликарбонатен профил H за 4-6мм
Цена от: 28.50 лв
Термошайба Пластик Алианс за крепеж на поликарбонат прозрачен
Цена: 0.30 лв
Поликарбонатен профил U за 6мм
Цена от: 2.39 лв
Поликарбонатен профил H за 4мм
Цена от: 25.80 лв

В съвременния свят, изпълнен със синтетични продукти, шампионите в комбинацията от мултифункционалност, издръжливост и трайност е поликарбонатът. Част от групата на термопластичните полимери, този материал изпъква с високата си устойчивост на удар и с широко приложение в различни сфери от бита и производството.


Градивен елемент на парниковия ефект


Една от основните области, в които се употребява, е селското стопанство, където се използват плоскости от поликарбонат за оранжерии. Цените им зависят от дебелината и размера на листовете, а в нашия магазин ще намерите някои от най-изгодните предложения, калкулирани като стойност на квадратен метър. Употребата на монолитен поликарбонат в земеделието носи редица предимства – от една страна материалът пропуска до 90% от светлината и я пречупва и разпръсква равномерно, а същевременно притежава и защитно покритие срещу ултравиолетовите лъчи. Топлоизолацията на нашите поликарбонатни плоскости за оранжерии допринася за запазване на необходимата температура, като устоява на широк външен диапазон от минус 40 до над 100 градуса.


Лекота, издръжливост и гъвкавост


Този вид полимер често е предпочитан в земеделието, както и в други сфери като промищлено и градско строителство, монтиране на рекламни материали, заради това, че едновременно е лек и високо устойчив на удари и механични повреди. Освен това предлаганият от нас каналчест поликарбонат притежава голяма степен на гъвкавост и позволява да бъде използван в различни форми и при различна степен на огъване. Освен на температурни екстремни стойности материалът издържа и на агресивно химическо въздействие, като позволява да бъде съхраняван на открито, без това да го увреди.


Готови конструкции и резервни части


В parnici.bg продаваме оранжерии с разнообразни размери, които могат да бъдат лесно сглобени от вас и без да сте специалист. При нас можете да намерите и отделни елементи, ако се опитвате да конструирате и индивидуално съоръжение или пък трябва да замените повреден детайл, имате възможността да закупите отделни плоскости и съответните поликарбонатни профили. Вариации съществуват както при размерите, така и при цветовете на нашите поликарбонатни плоскости за оранжерии. Цените им се определят и от дебелината на материала, а всеки милиметър е от значение и може да означава по-дълъг период на употреба. Поликарбонатът е „универсалният воин” в света на хилядите полимери, а при нас можете да го намерите на достъпна цена.

Прочети повече