Шкафове за газови бутилки

Шкаф за газови бутилки Петромаш за 1 бутилка 50 л сив
Стара цена: 109.00 лв
Цена: 103.55 лв
Шкаф за газови бутилки Петромаш за 1 бутилка 50 л червен
Стара цена: 109.00 лв
Цена: 103.55 лв
Шкаф за газови бутилки Петромаш за 1 бутилка 50 л античен мед
Стара цена: 109.00 лв
Цена: 103.55 лв
Шкаф за газови бутилки Петромаш за 2 бутилки 50 л сив
Стара цена: 149.00 лв
Цена: 141.55 лв
Шкаф за газови бутилки Петромаш за 2 бутилки 50 л червен
Стара цена: 149.00 лв
Цена: 141.55 лв
Шкаф за газови бутилки Петромаш за 2 бутилки 50 л античен мед
Стара цена: 149.00 лв
Цена: 141.55 лв
Шкафове за газови бутилки

Газта е евтино и удобно гориво за бита, което обаче може да бъде опасно и животозастрашаващо, ако се допускат рискови ситуации и не се съхранява по правилния начин. Пропан-бутанът се използва масово в ежедневието, като все още малка част от жилищата в България са газифицирани и получават „синьото злато” по тръбите от доставчик. В повечето домакинства все така се залага на добре познатите цилиндрични контейнери, които се зареждат на съответните места и се включват към котлона или готварската печка. За вашата безопасност предлагаме шкаф за газова бутилка, който ще спести всякакви притеснения, свързани с външните въздействия.


Стоманена защита от удар и лъчение


За всеки е ясно, че най-големите рискове при газовите бутилки са свързани с изтичане на част от съдържанието, което може да доведе до запалване и дори до взрив. Такъв изход не само е крайно нежелателен, той може да бъде фатален. Затова цилиндричният контейнер, съдържащ пропан-брутан, трябва да бъдат съхранявани така, че да са предпазени от директно топлинно въздействие и от силен удар. Който и шкаф за газова бутилка да изберете от нашия асортимент, можете да бъдете уверени в изпитаната сигурност. Тя е гарантирана от материала на изработка – поцинкована стомана, която притежава необходимата здравина, за да устои на външните влияния. Шкафът е снадбен все пак и с вентилационни отвори, за да „диша” и да не се получава вътрещно нагряване, ако се наложи да го поставите на открито.


Ценна придобивка за вилата


Ако живеете в апартамент, вероятно сте предвидили място за бутилката и не е удобно да я местите всеки път. Е, ако у дома има малки деца, които все още не са наясно с опасностите, то никак не е излишно да помислите за покупка на зашитния паралелепипед, който няма да ви отнеме твърде много място. Като квадратура дори и по-големите ни модели от марка Петромаш заемат малко над четвърт квадратен метър. Но един шкаф за газова бутилка е идеално решение за вашата вила или за къщата, ако държите контейнера с пропан-бутан навън. Не се притеснявайте, предвидени са и пръстени за заключване с катинар, за да се избегнат в максимална степен атаки от страна на крадци и достъпът на невръстни дечица.


Удобен и лесен за сглобяване


Предлаганите от нас продукти от марка Петромаш са предвидени съответно за помещаване на една или две бутилки. Шкафовете се разглобяват и монтират лесно, за да ви улеснят при положение, че трябва да ги преместите. Здравината е осигурено, но самите конструкции не тежат особено много – единичната е с тегло от 16 кг, а двойната – 24. Цената на шкаф за газова бутилка е съвсем скромна инвестиция във вашата сигурност, която, сами знаете, е жизненоважна.

Прочети повече