Умивалници за вила

Умивалник за вила Vilen с пластмасов резервоар и неръждаема мивка
Стара цена: 140.00 лв
Цена от: 133.50 лв
Умивалник за вила Vilen с мивка и резервоар от неръждаема стомана
Стара цена: 180.00 лв
Цена от: 171.00 лв
Умивалник за вила Vilen с пластмасов резервоар и пластмасова мивка
Стара цена: 130.00 лв
Цена от: 123.50 лв
Умивалници за вила

Водени от мисълта да предложим всякакви възможни варианти за уют и същевременно практично използване на вашето пространство, в нашия магазин предлагаме богат асортимент от продукти за вашата къща или градина. Конструкцията и подредбата на дома или вилата зависи от вас и от площта, с която разполагате, задачата ни в parnici.bg е да предоставяме богат избор от продукти, за да не ви липсва нищо. В списъка на алтернативните решения са и не толкова популярните в България, но рационални умивалници за вила, които са често срещани и употребявани в Русия и други страни от бившия Съветски съюз.


Няма водопровод? Няма проблем


Основният смисъл от използването на този мебел-уред се състои именно в това да се избегне неудобството от липсата на източник от водопроводната мрежа. Може би разполагате с течаща вода в къщата, но няма тръба, която да я отвежда до по-отдалечени кътчета в градината – ето ви го и решението. Една такава мивка за двор е доста по-просто, лесно и евтино в сравнение с това да разкопавате половината си имот и до донаждате тези няколко метра от водопровода, които не ви достигат.


Имате вода за цял ден


Ако пък водоснабдяването като цяло е трудност или не достига до вашата вила, умивалникът също ще ви свърши добра работа. С резервоар от 15 до 22 литра този уред може да ви гарантира наличието на топла вода за цял ден поне за измиване, ако имате откъде да го пълните. И, естествено, ако разполагате с източник на електроенергия, за да можете да подгреете съдържанието. Нагревателят е икономичен и същевременно бърз и ефективен, като може да нагрее течността до 55 градуса. С тази мивка за вила разполагате с опция за гореща вода по всяко време на годината.


Разнообразие от опции и удобство при монтаж


В магазина ни ще намерите няколко модификации на умивалници за вила – най-евтиният е с пластмасов резервоар и мивка, а при най-скъпия тези елементи от мебела-уред са направени от неръждаема стомана. Под мивката е разположен шкаф без задна стена с оглед евентуалното свързване към отходен канал или към септична яма. Умивалникът е универсален като опция за употреба – можете да вземете тази мивка за вила или да я използвате у дома, където ще заеме по-малко от половин квадратен метър. Конструкцията се разглобява с лекота, а транспортирането, ако се налага такова, също не представлява трудност. Този уред е евтина и практичка алтернатива за източник на вода във вашата вила и градина.

Прочети повече