Легло -кола Мустанг Light

Няма оценка
Основни
Цвят Бял, Черен, Син, Червен,
Материал Пластмаса
Габаритни размери
Широчина 74 см
Дължина 170 см
Височина 54 см
Тегло 30 кг

Леглото Мустанг от серия LIGHT е един от най-популярните модели.
За това допринася и  стилния му спортен дизайн Леглото е изработено от ПДЧ от емисионен клас Е-0.5, одобрен за производство на детски мебели.
Стените са украсени със стикери, за да доближи модела до оригиналната кола. Краищата са с мек кант за безопасност на детето. Стикерите са защитени срещу износване с ламинирано покритие. Всичко, включително и скритите структурни елементи, е покрито с PVC фолио, а новото легло няма почти никаква фабрична миризма.

Основата на модела е от дървени ламели- такава основа е ортопедична и помага за формирането на правилната стойка на детето. Можете да закупите матрак и LED осветление, прикрепено към дъното на леглото, за което е предвидено  дистанционно управление.

За всички автомобили от серия LIGHT е налична опцията за увеличаване на стандартната височина на страничната страна от 17 см на 24 см . Отворите на страните на леглата за монтиране на ламели се пробиват на две нива - изберете сами на каква височина трябва да бъде матракът и каква височина трябва да бъдат страните. Докато детето расте, нивото на матрака може да се повиши.

Д/ Ш/ В :  170/ 74/54 см

Латофлекси (броня, ламели) за матрак 160х70

Височина на стандартната страна е 17 см и може да бъде увеличена до 24 см

Максимално натоварване- 120 кг

Опаковки от велпапе

 

Опаковка - две гофрирани картонени кутии:

1) Комплект странични стени (172 х 55 х 8 см, 23.5 кг),

2) Преден комплект (72 х 28 х 8 см, 6 кг)

Остави отзив
Оцени продукта:
Отзиви за продукта