Оранжерия 18 м2

Не е наличен
Няма оценка
Цена: 480.00 лв
Общи
Вид конструкция арка
Вид профил квадратен
Сечение на профил диаметър 24 мм
Дебелина на профила 0,6 мм
Материал, от който е направен профила поцинкована стомана
Разстояние между греди 150 см
Начин на монтаж вкопаване в земята, галванизирани болтове, гайки и винтове
Закрепяне на поликарбоната
Максимално снежно натоварване кг/м2
Широчина 3 м
Височина 2 м
Дължина 6 м
Комплект
Врати 1 бр
Прозорци на врати 0 бр
Капандури на покрива 12
Възможност за удължение не
Покритие в комплекта да
Покритие
Вид на покритие Полиетилен

FOLIO TUNNEL 18 м2

ЗДРАВИ СТОМАНЕНИ ТРЪБИ

ПРОЗОРЦИ 

ПОУСИЛЕНО ПОЛИЕТИЛЕНОВО ФОЛИО С UV-4 ФИЛТЪР (Армиран Найлон)

 

Перфектни условия:

Вратата с цип, е в състояние да регулира температурата във вътрешността и да я направи благоприятна за реколтата. Благодарение на това се създават идеални условия за развитието на всички култури и зеленчуци като домати, краставици, боб и тиквички.

  

Качество:

Нашите тунели са изработени от стоманени, поцинковани тръби с диаметър 24 мм. Подсилената конструкция при никакви обстоятелства не се подлага на корозионни процеси. Тя е устойчива на значителни температурни разлики, така че след отстраняването на армирания найлон може да остане и през зимата в градината. Освен това армирания найлон, използван в нашите тунели, е много по-дебел от стандарта, използван в подобни продукти от този тип. Като се има предвид здравината на фолиото, ние го оборудвахме с допълнителна мрежа, което го прави много по-издръжлив! Фолиото трябва да бъде изсушено и на сянка след летния сезон. Производителят препоръчва да се прибере самата конструкция за есенния и зимния период.

 

Сигурност:

Тунелът защититава културата срещу типичните външни фактори, като студен и сух вятър, силен дъжд, сняг или градушка, както и от птици и вредители.

 

Монтаж:

 

Върху рамката, направена от стоманени тръби, поставяме включеното в комплекта на тунела фолио, което прикрепяме към рамковите тръби. Покритието, изработено от армиран найлон, е по-широко, защото отстрани тунелът може да бъде покрит с почва или фолиото да бъде вкопано в земята, което ще предпази фолиото от разкъсване от вятъра. В предната част на тунела е монтирана врата, благодарение на която загубата на температура ще бъде минимална. От двете страни на тунела има монтирани прозорци с мрежа против комари, които ви позволяват да контролирате количеството на входящата светлина и проветрението.

 

Гаранция:

 

Аримраното фолио с UV филтър и мрежа ще осигури преди всичко издръжливостта на продукта, оптималните топлинни свойства и адекватното предаване на слънчевата светлина, включително UV защита. Армираното фолио с мрежа от този тип е предназначено за покриване на тунели, за да се ускори растежа на растенията и да се предпазва от вредните въздействия на атмосферните условия. Чрез фолиото се осигурява равномерна слънчева светлина.

 

 

Комплектът включва:

галванизирани стоманени тръби

  • трипластово UV фолио, изработено от РЕ армирано с мрежа
  • винтове и други монтажни елементи
  • инструкции за монтаж
  • размери на кутията: 149х39х17 см 109х28х14см (2бр кутии)-22кг и 18кг.
Остави отзив
Оцени продукта:
Отзиви за продукта