Автоматична пивоварна 50л

Няма оценка
Стара цена: 1699.00 лв
Цена: 1 599.00 лв
от 67.88 лв на месец
Технически характеристики
Височина на уреда 60 см
Диаметър на котела 32 см
Автоматично управление да
Термо-компенсаторно дъно да
Марка стомана AISI 304
Термоустойчиви дръжки да
Контролен блок да
Дъно с темрокомпенсатор да
Дебелина на метал 1.5 мм
Датчик за температура да
Електронагревател да
Кран за източване да
Крачета да

Автоматичната пивоварна, е предназначени за варене по традиционния метод, на основата на ечемичен малц в домашни условия. За разлика от класическия модел, той е оборудван с електрически нагревател с мощност от 2 кВт и електронен контролен блок. Това ви позволява да зададете конкретно режим на работа и да контролирате прецизно  температурата, както и времето за приготвяне.

 

Предимства на автоматичната пивоварна

 

• пивованият котел е оборудван с топлоустойчиви дръжки и капак с кука за закрепване към стената на съда по време на приготвяне, крачета, термометър за наблюдение на температурата във вътрешността на пивната мъст и съчмен кран за източване на съдържанието.

 

• Термокомпенсиращото дъно осигурява равномерно нагряване, намалява загубите на топлина при приготвянето на пивна мъст, елиминира деформациите.

 

• Електрическият нагревател се управлява от електронен контролен блок със светлинна индикация и цифров дисплей и можете да регулирате както температурата, която ще поддържа, така и работното време.

 

• В комплекта е включен резервоар с вместимост от 22 кг, изчислен за 6 кг ечемичен малц, със свалящо се решетъчно дъно, което не позволява сместа от малц да стига до дъното и също така улеснява отцеждането на ечемичния малц след приготвяне. За да направите това, достатъчно е да поставите специалната стойка в котела за варене а върху нея да поставите резервоара.

 

• Охладителя, който се свързва към студената вода чрез силиконов маркуч, осигурява бързо охлаждане на пивната мъст поради големия си диаметър (12 mm), който е ключът за получаване на добър резултат. Той е изработен от неръждаема стомана и се поставя в пивоварния котел, без да се използват допълнителни крепежни елементи.

 

• Всички компоненти са изработени от неръждаема стомана за хранителни цели, така че те не са застрашени от корозивни въздействия и са лесни за почистване.

Продуктът се характеризира с високо ниво на безопасност, отговаря на стандартите на ЕС. 

Автоматична пивоварна 35л
Стара цена: 1599.00 лв
Цена: 1 499.00 лв
Класическа пивоварна 50л
Стара цена: 1199.00 лв
Цена: 1 099.00 лв
Горелка Газова
Цена от: 99.00 лв
Държач за спиртомер Казанджия Папагал
Цена: 59.00 лв
Цилиндричен резервоар 32л
Стара цена: 829.00 лв
Цена: 749.00 лв
Цилиндричен резервоар 46л
Стара цена: 929.00 лв
Цена: 849.00 лв
Цилиндричен резервоар 57л
Стара цена: 1049.00 лв
Цена: 949.00 лв
Аксесоар Алкохолометър малък
Цена: 16.00 лв
Остави отзив
Оцени продукта:
Отзиви за продукта