Беседка Primaterra Edelweis

До изчерпване на количествата
Няма оценка
Общи
Основа от двустранно поцинкован стоманен профил 40х20 мм и 20х20 мм
Маса и пейки от шлифовани сухи изрязани дъски (без покритие)
Покрив на беседката поликарбонат с дебелина 6 мм
Капацитет 8 човека/места
Площ 4.62 кв.м
Материал двустранно поцинкован стоманен профил
Покритие на дъски няма
Тип дърво иглолистно дърво (ела)
Габаритни размери
Дължина 1,9 м
Широчина на основа 1,73 м
Широчина на покрива 2,43 м
Височина 2,02 м
Дебелина на дъските 2.5 см

Най-популярният модел беседка - „Edelweis“, е произведена от съвременни материали, които позволяват на потребителя да използва беседката дългосрочно и да приема гостите си в нея с удоволствие. Инженерите и дизайнерите на компанията непрекъснато работят за усъвършенстване на произвежданите продукти и се стремят да направят всички беседки неповторими отвън и удобни отвътре.

 

Беседката е изпълнена в „полукласически“ стил, който предполага разполагане на маса и две пейки от двете страни, а самата беседка е снабдена с надежден сферичен покрив, който покрива цялото вътрешно пространство.
Размерите на беседката са големи, като височината ѝ е 2 метра, дължината - 1,9 метра, а ширината на основата - 1.73 метра. Беседката е проектирана за 8 души, които могат да се разположат удобно на двете пейки, без да си пречат един на друг.

 

Конструкцията на беседката е изпълнена от поцинковани заварени тръби. Тя може лесно да се сглоби от двама души и се свързва със закалени болтове и гайки. В сглобено състояние конструкцията може да издържи огромно натоварване, без да се деформира. Горната част на покривната конструкция е покрита с поликарбонатна плоскост с дебелина 6 милиметра. Потребителят избира цвета на поликарбоната: млечнобял, прозрачен, тониран, зелен, син, червен и бронзов. Поликарбонатът не се влияе от слънчевите лъчи и не пропуска дъжд, освен това, изпъкналата форма не позволява на водата или снега да се задържат на покрива.

 

Под покрива си беседката „Edelweis“ разполага с широка маса и удобни пейки. Всички те са направени от обработени и шлифовани дъски и са закрепени към заварена рамка. Това напълно изключва падането на пейките и преобръщането на масата, което прави конструкцията абсолютно безопасна. Повърхността на пейките и масата няма покритие, което позволява на собствениците сами да изберат необходимия цвят за дървените части.

 

Безплатна доставката за страната.

Възможност за изплащане на вноски.

 

ИНСТРУКЦИЯ ЗА МОНТАЖ.pdf
КЛИП!

Беседка Primaterra Tulipano
Цена от: 579.00 лв
Беседка Primaterra Peonia
Цена от: 689.00 лв
Остави отзив
Оцени продукта:
Отзиви за продукта
Петър
Няма оценка
Поздравявам Ви. Мой приятел тези дни си купи такава сглобяема беседка, той избира дълго и направи най-оптималния избор, Богородичка, аз помогнах със сглобяването и мога уверено да кажа, че е доста лесно и няма нищо трудно, също така ми хареса че не е никак тежка дори и като е сглобена може да се премести на друго място, но е желателно мястото да се избере предварително. Аз самият исках такава, надявам се че в скоро врем ще си купя. Да стоиш в нея е доста комфортно и уютно, лятото не е горещо може да седнеш да хапнеш и да се отпуснеш, или да се събереш със семейството, общо взето доста добра беседка, лека, сглобяема, лесно се мести, лесно се сглобява. Поликарбоната който е на покрива може да се избере от различни цветове, качеството му ми хареса, останах доволен, качествен е, който се още не е решил, съветвам да не се колебае.