Беседка Primaterra Peonia

Не е наличен
5
от 31.80 лв на месец
Общи
Основа от двустранно поцинкован стоманен профил 40х20 мм и 20х20 мм
Маса и пейки от импрегнирани дъски;
Покрив на беседката поликарбонат с дебелина 6 мм
Капацитет 8 човека/места
Площ 4.40 кв.м
Материал двустранно поцинкован стоманен профил
Покритие на дъски вакуумно импрегнирани
Тип дърво иглолистно дърво (ела)
Габаритни размери
Дължина 1,9 м
Широчина на основа 1,73 м
Широчина на покрива 2,3 м
Височина 2 м
Дебелина на дъските 2.5 см

Беседка Primaterra Peonia е с изящна конструкция и се превръща в свежа и функционална декорация във всеки градински парцел. Тя дава възможност за почивка през топлите месеци в компанията на любими хора, за да се усети спокойствието на природата. В същото време може да се ползва и като отворен кът за забавление, независимо дали е лято, пролет или ранна есен.

 

Моделът беседка Primaterra Peonia не е най-традиционният вариант, но предоставя максимално удобство и комфорт при ползване. Но преди да говорим за нейния външния вид, нека подчертаем нейните техническите характеристики. В конструктивно отношение е здрава и компактна. Предназначена е за максимално удобно ползване от 8 души. Има дължина - 1,9 м,  височина - 2 м и широчина на основа - 1,73 м. Нейната основа е от двустранно поцинкован стоманен профил: 40 х 20 мм и 20 х 20 мм. По тази причина не подлежи на корозия и е устойчива на резки промени в атмосферните условия. Оригинално извитият овален покрив  е от поликарбонатна плоскост с дебелина 6 мм. Всеки потребител може да избере беседка с различен цвят на поликарбоната: тониран, син и зелен още при покупката.

 

В конструкцията хармонично са монтирани маса и две пейки, които са изработени от естествено дърво. Същите, по желание, могат да бъдат боядисани или лакирани от собственика и така беседката да бъде още по-нестандартна като визия. Необикновеният покрив превръща беседката Primaterra Peonia в атрактивно решение за градинския парцел. Монтажът е лесен, нужен е напълно равен терен, като трябва да се предвиди достатъчно място за нея – тя е с площ 4.40 кв.м.

 

Модерното дизайнерско решение на тази прекрасна постройка е идеално както за зони в стил минимализъм, така и за зони в Хай-тек стил. Беседката модел Primaterra Peonia е истинско предизвикателство за собствениците на извънградски имоти – с нея те могат да експериментират, за да се получи наистина чудесна визия за неповторимо усещане в градината!

 

 

Безплатна доставка за цялата страна!

 

Възможност за изплащане на вноски.

 

Инструкция за монтаж.pdf

Беседка Primaterra Edelweis
Цена от: 699.00 лв
Беседка Primaterra Tulipano
Цена от: 699.00 лв
Метален навес Berlina
Стара цена: 3200.00 лв
Цена от: 1 376.00 лв
Маса Primaterra Градинска Garden
Цена: 129.00 лв
Комплект Ратанов сет - черен
Стара цена: 530.00 лв
Цена: 469.00 лв
Комплекти Пластмасов - зелен
Цена: 255.00 лв
Комплект Пластмасов ратанов кафяв
Цена: 770.00 лв
Комплект Пластмасов ратанов с възглавници 350
Цена: 594.00 лв
Остави отзив
Оцени продукта:
Отзиви за продукта
Пламен
5
Купихме със жена ми беседка и пейка. За нашата поръчка понеже имахме 2 продукта, консултанта, не помня как се казва, говореше с руски акцент, ни направи отстъпка. Малък жест но се запомня. Останахме доволни от качеството, препоръчваме!
Станислав
5
Здравейте. Поръчах си такава беседка, консултанта се оказа мой адаш, също Станислав, но не ми направи отстъпка за това ))). Всичко ми обясни за особеностите на различните модели. Много качествена и надеждна беседка. Покрива за тази беседка може да се избере от много различни цветове. Който иска да спести, може да си вземе поликарбонат 4мм това е за парници, а за беседката по-добре да вземете 6мм. Аз направих така и не съжалявам. Избрах поликарбонат със син цвят. Много съм доволен от покупката. Благодаря за отличната работа!