Беседка Primaterra Peonia

До изчерпване на количествата
Няма оценка
Общи
Основа от двустранно поцинкован стоманен профил 40х20 мм и 20х20 мм
Маса и пейки от шлифовани сухи изрязани дъски (без покритие)
Покрив на беседката поликарбонат с дебелина 6 мм
Капацитет 8 човека/места
Площ 4.40 кв.м
Материал двустранно поцинкован стоманен профил
Покритие на дъски няма
Тип дърво иглолистно дърво (ела)
Габаритни размери
Дължина 1,9 м
Широчина на основа 1,73 м
Широчина на покрива 2,3 м
Височина 2 м
Дебелина на дъските 2.5 см

Почивката сред природата винаги се е смятала за полезна за организма, а когато тя бъде в селска къща или на вила, тогава е два пъти по-полезна. Именно затова хората предпочитат да прекарват почивните дни извън града, на спокойствие и по-далече от суетата и шума на големия град.

 

Специално за Вас нашата компания предлага качествени, съвременни и устойчиви беседки. Беседка „Peonia“ е хит на последния сезон; тя е изпълнена в необичаен стил и ще се хареса на много потребители. По външен вид беседката прилича на цилиндър, в който са поставени пейките и масата. Цялата конструкция на беседката е проектирана за 8 души, които да се разположат удобно и да се чувстват комфортно.

 

 

Необичайната форма на външния покрив е постигната, благодарение на използваните съвременни материали. Конструкцията е изградена от метални поцинковани тръби с два диаметъра - 40(20) Х 20 мм. Тези тръби се отличават с висока здравина и могат да издържат голямо натоварване. Покривът на беседката е създаден от съвременна поликарбонатна плоскост с дебелина 6 мм. Тази дебелина е отлична за подобно приложение и защитава гостите от вятъра, дъжда и слънцето. Поликарбонатните плоскости се предлагат в седем различни цвята (прозрачен, тониран, млечнобял, син, зелен, червен и жълт). Необходимият цвят се избира от потребителите при покупката.

 

В беседката модел "Peonia" са поставени две удобни пейки и широка маса. Основата им е изградена от стоманени тръби, а горното покритие е от шлифовани сухи дъски. Дъските се доставят без покритие, което позволява на собствениците сами да изберат необходимия цвят и оттенък.

 

Предимства на беседката модел „Peonia“:

 

                    компактна и удобна конструкция;

                    нестандартна форма;

                    богат избор от цветове за покрива;

                    надеждни и дълготрайни материали;

                    висока устойчивост на корозия;

                     голям капацитет.

 

Поръчайте в нашия онлайн магазин беседка „Peonia“ и нейната фантастична конструкция ще украси Вашата градина.

 

Безплатна доставка за цялата страна!

 

Възможност за изплащане на вноски.

 

Инструкция за монтаж.pdf

Беседка Primaterra Edelweis
Цена от: 579.00 лв
Беседка Primaterra Tulipano
Цена от: 579.00 лв
Остави отзив
Оцени продукта:
Отзиви за продукта
Пламен
Няма оценка
Купихме със жена ми беседка и пейка. За нашата поръчка понеже имахме 2 продукта, консултанта, не помня как се казва, говореше с руски акцент, ни направи отстъпка. Малък жест но се запомня. Останахме доволни от качеството, препоръчваме!
Станислав
Няма оценка
Здравейте. Поръчах си такава беседка, консултанта се оказа мой адаш, също Станислав, но не ми направи отстъпка за това ))). Всичко ми обясни за особеностите на различните модели. Много качествена и надеждна беседка. Покрива за тази беседка може да се избере от много различни цветове. Който иска да спести, може да си вземе поликарбонат 4мм това е за парници, а за беседката по-добре да вземете 6мм. Аз направих така и не съжалявам. Избрах поликарбонат със син цвят. Много съм доволен от покупката. Благодаря за отличната работа!