Лопата Чудо

Няма оценка
Стара цена: 106.00 лв
Цена: 86.00 лв
Характеристики
Области на приложение Градина/ Озеленяване
Материал Стомана
Размери 4.3/ 2.5/( 2.3 дължина на зъбци) см
Клас на натоварване
Тегло 5.25 кг
Опаковка
Цвят Жълт

Работата в градината ни дава много плодородна реколта, но всичко това се постига с тежката работа, продължила много часове и с болки в гърба. Досега основният инструмент, който се използва преди засаждането, е обикновената лопата - инструмент, който отдавна е влязъл в ежедневието ни. 

Как да копаем градината бързо и без болки в гърба?

За щастие има хора, които се погрижили за това и са помислили за градинарите. Те създали така наречената Чудотворна лопата за обработка на почвата. Но в какво всъщност се състои нейния уникален механизъм ?

Лопатата "Чудо", със своя опростен и надежден дизайн, както и със специалния си лостов механизъм, премахва целия товар от гърба и ръцете и го прехвърля към самата обработка на почвата. 

Ширината на работната повърхност е много по-голяма от тази на обикновената лопата (от 35 см, в зависимост от модификацията), поради това и поради лекотата на самия процес на копаене, производителността се повишава до 2 декара за един час - това не  е ли чудо ? 
В резултат на това имаме хубаво изкопана и заравнена градина, много свободно време, и най-важното - поддържаме здравето си - най-ценното нещо, което имаме в живота!

В допълнение към горните предимства, има редица други свойства, които отличават Лопатата "Чудо от обикновената лопата. Най-важното, сред които е, че плевелите не се разпространяватспестявате време и добивите са по-добри.

Остави отзив
Оцени продукта:
Отзиви за продукта