Комплект Primaterra форма за градинска настилка City 3 бр.

Не е наличен
Няма оценка
Цена: 72.00 лв
Характеристики
Материал полипропилен с висока плътност
Размери 400 х 600 мм
Количество камъни в плоча 9 бр
Височина на плоча 60 мм
Височина на "камъни" 60 мм
Тегло 2 кг

С помощта на градинска форма "City" всеки човек може сам да направи  пътека в своята градина.
Не е нужно да наемате професионалист, за да направите градинска настилка. Формата е за многократно използване, направена е от полипропилен, което й придава противоударна устойчивост и издържливост.Идеално гладка е  от всички страни, което ви гарантира, че няма да намерите несъвършенства.  Уникалният модел на формата позволява да я поставите във всички страни, което дава свобода на Вашето въображение при създаването на пътечката. Може да създадете форми по Ваше желание и вкус.

 

Инструкция за използването на форма "City":

За създаването на здрава и красива пътека Ви е необходимо:

Да определите от къде и през къде ще менава пътеката. На мястото на бъдещата градинска пътека е нужно да има изкоп с дълбочина 6-10 см.

1)Засипете с чакъл и пясък (4-8 см). Залейте пясъка с вода обилно, непосредствено преди поставянето на формата.Върху пясъка сложете найлон, той ще  запази влагата в бетона до неговото втвърдяване.При поставяне на формата, ако участъка е наклонен, предварително сложете ориентир - въже.

 

2)При приготвяне на разтвора (1 цимент : 3 пясък : 4 чакъл ) не забравяйте да сложите добавка - омекотител, който ще направи Вашата смес устойчива на влага, разлики в температурата и ще удължи срока на служба на пътеката с 5-6 години. Добавете вода, докато разтвора стане с консистенцията на гъста смес.

3)Добавете оцветител и Вашата градинска пътека ще засияе в ралични цветове. Запълнете формата, като внимавате да не остава въздух. С права летва махнете излишния разтвор. Изчакайте 20 - 40 минути (разтвора трябва да стои във формата), а ако имате втора форма, направете втора плоча. Държейки формата за краищата, по диагонал я махнете.

4)Последната фаза е да предпазите току-що направената пътеката. Можете да измислите подходящ начин за ограждане, чрез който да се предпази пътеката в рамките на един ден.

Внимание:
Съветваме за най-добър ефект пясъкът  да е речен (не глинест). Особено важно е и  на качеството на цимента!

Форма за декоративна настилка Primaterra City
Цена: 29.00 лв
Комплект Primaterra форма за градинска настилка City 2 бр.
Цена: 54.00 лв
Форма за декоративна настилка Stone
Цена: 29.00 лв
Форма за декоративна настилка Primaterra Universal
Цена: 29.00 лв
Форма за декоративна настилка Primaterra Low
Цена: 16.00 лв
Форма за декоративна настилка Primaterra Border
Цена: 17.00 лв
Остави отзив
Оцени продукта:
Отзиви за продукта