Грилови скари

 

Електрическа скара за дома

 

Скарата е кулинарно оборудване, което се използва за приготвяне на храна. Тя  използва въглища, газ или електричество като източник на топлина.  В момента много хора използват електрически скари за топлинна обработка на 

колбаси, месни пържоли  и зеленчуци.

Оказва се, че най-удобната скара за домакинска употреба е електрическата. Някои модели имат комфортни, удобни размери. Те се побират във всяка кухня, радвайки собствениците с вкусни и здравословни ястия.

 

Електрическа скара – особености.

 

Това оборудване в повечето случаи е многофункционално устройство, предназначено за термична обработка на храната. В този случай топлината се насочва директно към повърхността, където вече се намира храната. Всяка електрическа скара ви позволява да пържите, печете, а при някои модели дори да опушвате самите хранителни продукти. Регулируемата степен за топлина ви позволява да избирате градуса, който е необходим за готовност на храната.

В България в онлайн магазина parnici.bg се предлага голямо разнообразие от електрически скари марка Rubino на конкуренти цени.

 

Основно моделите се разделят на такива с капаци и без капаци. Те се различават по мощност и размери. Общото при тях е, че тръбите са от неръждаема стомана, което  гарантира дълъг експлоатационен срок при ползване. Теглото им е 3,2 кг., което ги прави лесно преносими. Всички модели в магазина са с двегодишна гаранция. В същото време трябва да се спазват определени правила при използването им. Правилата за поддръжка  са важни.

- Винаги изключеният от захранване уред се почиства от остатъците от храна със специална шпатула.

- Нанася се после препарат, който се отмива.

- След това се подсушава повърхността.

 

Плюсове при използване на електрически грил.

 

Както всеки домакински уред, електрическата скара има несъмнени плюсове. 

  1. 1. Възможност да се приготвя здравословна храна за балансирано хранене без добавяне на големи количества масло или мазнина.
  2. 2. Деликатна топлинна обработка, която запазва максимално полезните свойства на продуктите.
  3. 3. Мултифункционално приложение. С помощта на електрически грил можете да задушавате, печете, пържите и размразявате или подгрявате храна. 
  4. 4. Компактният размер ви позволява да инсталирате скара дори в малка кухня.
  5. 5. Няколко температурни режима за готвене на различни продукти.
  6. 6. Несложни контроли, с които дори начинаещ може лесно да се справи.
  7. 7. Достъпна цена. Бюджетните модели започват от 25 лева и достигат до 132 лева в онлайн магазина Парници.

 

Преди да закупите скарата, трябва да обмислите какви ще са възможните ползи от уреда. В допълнение, моделите имат свои собствени нюанси при работа.

 

Насоки за потребителя!

  • - Каквато и електрическа скара да изберете, тя ще ви позволи бързо и лесно да приготвите храна, отговаряща на стандартите за правилно хранене - вкусна, здравословна и с минимум мазнини.
  • - Компактността и захранването ви позволяват да готвите у дома без никакви проблеми. 
  • - Електрическият грил наистина консумира електроенергия, но спестява време на потребителя. 

 

Моделите електрически грил Rubino очароват със своята функционалност и високо качество като са съчетани с напълно достъпна цена.

Прочети повече