Автоклав Primaterra 17 литра

Няма оценка
Цена: 500.00 лв
Характеристики
Работи на стъклокерамичен котлон, индукционен котлон, електрически котлон, газов котлон
Материал на изделието неръждаема стомана
t° на стерилизация 108-120 С°
Работно налягане 0,14-0,17 MPa
Предпазен клапан да
Налягане за отваряне на клапана за предохранителя 0,18 МРа
Вместимост буркани 0,5 л 12 бр
Вместимост буркани 1 л 6 бр
Обем на резервоар 17 л
Тегло кг
Височина 450 мм
Широчина 220 мм
Диаметър на резервоар 220 мм
Диаметър на гърлото на резервоара 216 мм
Нагревателен елемент не
Се обръща в казана за ракия да

Що е то автоклав и за какво е предназначен?

 

Той е предназначен за термична обработка и консервиране на различни продукти – риба , месо , плодове , зеленчуци или иначе казано – всичко , което можете да си приготвите като т.нар. зимнина или домашни консерви. За разлика от обичайния начин на консервиране , при който вие слагате буркани с готовия продукт, например различни видове конфитюр,то при използване на автоклава вие слагате зеленчуците в суров вид и по този начин запазвате всички вкусови качества – витамини , минерали , цвят , вкус и аромат на използваните съставки.

Уникално предимство на този модел е , че можете да консервирате и малки бурканчета , тип детска кухня , което ще бъде страхотно улеснение за младите майки , приготвяйки домашна храна с отлично качество за малчуганите.

Манометърът служи , за да можете да следите налягането , което се образува в автоклава.

За всеки продукт е необходимо съответното време за консервация. Можете да се информирате за това в книгата за рецепти и инстуркции.

Още едно уникално хрумване на московските инженери , прави този продукт неподражаем и несравним с нищо подобно на пазара!  Благодарение на клапана на капака можете да свържете всеки дестилатор от марката Казанджия и да използвате като казан за варене на алкохол!

Автоклавът е изработен изцяло от неръждаема стомата , което гарантира дългогодишна експлоатация без ръжда – нито отвън , нито отвътре.

Остави отзив
Оцени продукта:
Отзиви за продукта