Печка на дърва Bulik 400

Обем на помещението: 400 м³
Мощност макс.: 18 кВт
Обем на печката: 120 л
Няма оценка
Цена: 1 869.00 лв
от 79.34 лв на месец
Общи
Обем на помещението 400 м³
КПД 78 %
Мощност макс. 18 кВт
Обем на печката 120 л
Препоръчителна височина на комина 5 м
Брой тръби 10
Време на работа с едно зареждане до 12 часа
Повърхност за готвене да
Дебелина на метала 3.5-4 мм
Диаметър на отвора на горивна камера 30 cм
Гаранция 24 мес.
Габаритни размери и тегло
Височина 870 мм
Широчина 870 мм
Дължина 900 мм
Тегло 110 кг
Диаметър на комина 150 мм
Диаметър на вратата на печката 300 мм
Местоположение на комина Отзад
Комплект
Стъкло не
Защита не
Функция за дълго горене да
Чекмедже за пепел да
Гориво дърва, брекети, пелети

Моделът печка на дърва Bulik 400 намира приложение за отопление на битови и производствени помещения, цехове, оранжерии, работилници, гаражи, строителни кабини. Това е надеждно отоплително устройство с добро качество и с дълъг срок на използване. При правилна експлоатация печката на дърва Bulik 400 е с ефективност 70-80%.

Основните предимства на печките "Bulik" са бързото нагряване на помещението както и непрекъсната работа в режим на тлеене до 12 часа с едно зареждане на гориво. Печката е боядисана с топлоустойчив емайл и ще се впише идеално в различни интериори.

Отоплителният уред е направен от стоманена изцяло заварена конструкция с две камери. Газовете от печката, които се образуват в долната камера, преминават към втора горивна камера, където се смесват с въздух и доизгарят. Доизгарящите камери са монтирани в горната горивна камера на пещта. 

Печката е с дръжка с ниска топлопроводимост. Вратата е от стомана и няма стъкло. Bulik 400 е предназначена за загряване на въздух в помещения до 400 m3. При нейната експлоатация се използва твърдо гориво, но не и въглища.

Към комплекта има включена стойка,която  служи не само като стабилна опора на печката, но и като проводник на въздушния поток под площта на нагряване, за правилен топлообмен.

Остави отзив
Оцени продукта:
Отзиви за продукта