Коледна елха Alpina Ела

Височина: 120, 150, 180, 220, 250, см
Вид дърво: ела
Цвят: зелен,
Няма оценка
Основни
Височина 120, 150, 180, 220, 250 см
Вид дърво ела
Изкуствена да
Форма стандарт
Цвят зелен
Цвят на връхчета зелен
Осветление не
Шишарка не

Повече от 17 години Alpina произвежда коледни елхи с голяма грижа и страст!

  

Благодарение на високото качество и професионално обслужване, продуктите са известни в цяла Европа. С годините компанията непрекъснато се развива и предлага на клиентите най-новите модели на коледни елхи, които се характеризират с красиви, естествени цветове и оригинален стил.

  

Големият машинен парк, позволява бързо и надеждно производство. Всяка година се въвеждат нови модели, разработени с помощта на едни от най-добрите дизайнери. Alpina са на челна позиция сред производителите на коледни продукти. Това отличие се дължи и на отличното качество на използваните PE, PVC и други материали.  

Елхите с марка „Аlpina” ще внесат топлина и уют. Те са идеалното решение за създаване на коледен дух във Вашия дом. Произвеждат се в различни размери от 120 до 180см. Клончетата имат възможност да се разклоняват и да се моделират в желания от вас вид.

 

Едно от предимствата на изкуствените елхи, е че след като отминат празниците, не се налага да чистите бодлички от килима.Красиви, стабилни, изключително реалистични, почти като истински и с подходящи размери за всеки тип помещение!

 

Ако искате красива зимна приказка, поръчайте на parnici.bg!

Ориентировъчни размери:
- Ела 150см - диаметър 55см

 

КОЛЕДНИ ЕЛХИ ALPINA: ПРОИЗВОДСТВО

 

КЛИП: КОЛЕДНИ ЕЛХИ ALPINA: ПРЕЗЕНТАЦИЯ

Остави отзив
Оцени продукта:
Отзиви за продукта