Аксесоар Флуид контрол Brio Tank

Няма оценка
Цена: 144.00 лв
Общи характеристики
Модел: < 0, 25W
Предназначение: 12 A
Спецификация:
Електрическо захранване, V: 230VAC ± 10% 50/60 Hz
Мощност на мотора, kW: 1 ÷ 3.5 Bar
Макс. дълбочина на засмукването, m: 10 Bar
Входно налягане, bar: 0,4 L
Макс. работно налягане, bar: 1.0 Bar
Присъединяване на смукателя/нагнитателя, G": 50°C
Температура на флуида, °C: 5°C
Температура на околната среда, °С: 1” външна резба
- IP 65

Електронният пресостат Brio Tank e предназначен за управление на помпа с електродвигател. Той стартира помпата при спад на налягането в системата (отваряне на кран) и я спира съответно при затварянето на крана. За да се намалят честите включвания на помпата (при минимална консумация на вода) Brio Tank има вграден разширителен съд.


Електронният хидрофор Brio Tank не позволява на помпата да се включи при липса на вода, въпреки падането на налягането в инсталацията, като по този начин я защитава от повреда, причинена от работа на сухо. Brio Tank е с вграден таймер и стартира помпата периодично проверявайки за наличието на вода в засмукващата тръба. Вграденият манометър позволява по-лесното контролиране на налягането в системата. Не се препоръчва монтаж в затворени пространства или в кладенци, където може да се образува конденз.


Щом се свърже към ел.захранването, уредът стартира помпата в рамките на 15 сек.
Уредът ще стартира помпата всеки път, когато се отвори кран и налягането падне до предварително зададена стойност.

 

При традиционните хидрофорни системи, снабдени с пресостат и разширителен съд, помпата спира да работи, когато се достигне до предварително зададено налягане. Различното при Brio Tank е, че спира помпата при намаляването на дебита до определенo минималнo количествo.


След като се достигне до тези предварително дефинирани стойности на потока, реалното спиране на помпата се забавя от 7 до 15 сек.- логиката на това е да се намали броя на спиранията на помпата заради минимален дебит.

Остави отзив
Оцени продукта:
Отзиви за продукта