Механизъм Primaterra Universal за капандура

Няма оценка
Цена: 85.00 лв
Характеристики
Материал алуминий
Сила на отваряне 7 кг
Температурен диапазон на отваряне 17-25 ºC
Градус на ъгъла на отваряне 30 º
Цвят Метален (необработен)

Механизмът Primaterra - това е компактен и мощен механизъм за отваряне на капандури. При него се използва добре познатия принцип на хидравличния цилиндър, който през годините е утвърдил своето качество и издържливост. Механизмът Primaterra има висока степен на универсалност.


Характерни свойства на механизма:
- Компактност;
- Иновационна и лесна система за инсталиране;
- Двойна пружина.

Иновационната система за инсталация позволява лесно да се разкачи едниният край на механизма. Не са нужни никакви инструменти и сложни процедури. Конструкцията на механизма позволява лесно да монтирате по - мощна пружина, за да постигнете максимална мощност на затваряне. 

 

Механизмът Primaterra има широк спектър на използване, но най-често се използва за капандури на оранжерии.  Конструкцията с двойна пружина го прави подходящ за леки прозорци, тъй като ограниченото тегло не би позволило той сам да се затвори.

 

В парници:

Благодарение на своята компактна конструкция Primaterra е идеален за отваряне на прозорци в парника. Механизмът почти не заема място в парника, като така оставя достатъчно място за Вашите растения. Освен това простотата на системата, осигурява лесен и бърз достъп в парника.

 

 

ИНСТРУКЦИИ ЗА МОНТАЖ.pdf

 

https://www.youtube.com/watch?v=gF320WhZ0no

Остави отзив
Оцени продукта:
Отзиви за продукта