Плащане

Плащане в брой и по банков път

 

 

 

 

Методи за плащане през сайта Parnici.bg

 

Parnici.bg предлага няколко начина за плащане на стоките:

 

1. Плащане на място в нашия офис/склад.

2. Наложен платеж (при получаване на стоката от куриера);
3. Банков превод - по банковата сметка на "Веко Пауър България" ООД;

4. Плащане с дебитна/кредитна карта онлайн.
5. На изплащане от TBI BANK ("Ти Би Ай Банк" EАД);

 

 

1.Плащане на място в нашия офис/склад

parnicibg

  1. Плащате при получаване на продуктите в нашия офис на адрес: гр. Варна, ул. Перла №26, Логистичен Парк Варна.
  2. На място може да платите в брой или с кредитни/дебитни карти Visa, Mastercard , както и с всички Борика карти.

 

2.Плащане на куриера при доставка на стоката (наложен платеж)

 

Заплащате в брой при получаване на стоката директно на куриера от куриерската фирма.

 

3.Плащане с банков превод в "УниКредит БУЛБАНК" АД

unicreditbulbank

Имате възможност за заплащане на поръчаната от Вас стока чрез банков превод, като при финализиране на Вашата покупка се изписва сметката, на която трябва да преведете общата стойност на поръчката Ви. Продуктите, които поръчвате, ще бъдат изпратени веднага след потвърждаване на банковия превод.

 

Данни за плащане:

Получател: "Веко Пауър България" ООД, гр. София

ИН: 201832429

ИН по ДДС: BG201832429

Банка: УниКредит Булбанк АД

Сметка: BG83 UNCR 7000 1522 5969 06

BIC: UNCRBGSF

Основание: Вашите три имена и номер на фактура

 

4. Сигурно онлайн плащане с дебитна или кредитна карта чрез системата на БОРИКА.

visaборика

Ако желаете да заплатите продуктите с кредитна или дебитна карта, (Visa, Mastercard или друга) изберете начин на плащане с карта. След финализиране на поръчката ще бъдете препратени към сайта на БОРИКА, където да въведете данните на Вашата карта. След оторизиране на картата, на екрана ще се изпише съобщение за успешна/неуспешна транзакция. Вие ще получите смс от банката издател на картата (в случай, че сте активирали тази услуга) за успешно заплащане на Вашата поръчка.

 

5.На изплащане с TBI BANK (Ти Би Ай Банк ЕАД)

tbibank

Условия за покупка на кредит от електронния магазин www.parnici.bg.

 

1. Всеки Потребител, който желае да закупи чрез електронния магазин стока/и на кредит, следва да кандидатства пред финансова институция "ТиБиАй Банк" ЕАД за отпускане на кредит.

 

2. Право да кандидатства за отпускане на кредит има само Потребител, чиято конкретна поръчка е с обща цена (без цената на доставка), равна или по – голяма от 150 (сто и петдесет) лева, независимо от броя и единичната продажна цена на стоките, включени в поръчката.

 

3.  Кандидатстването се извършва: само по електронен път, само чрез сайта, посредством избиране на начин на плащане "На изплащане", след което се следва предвидената процедура.

 

4.  Условията, на които Потребителят следва да отговаря, за да му бъде отпуснат кредит се определят едностранно от финансовата институция, съобразно кредитната й политика.

 

5.  Доставката на закупени на кредит, чрез електронния магазин стоки, се извършва, само след като Парници.БГ бъде уведомен от финансовата институция, че Потребителят е одобрен, с предмет кредитиране в пълен размер на съответната поръчка. След което Потребителят подписва Договора за потребителски кредит, Искането декларация за потребителски кредит и застрахователните сертификати, в случай че е избрал защитен кредит. Потребителят - Кредитополучател подготвя предварително копие от своята лична карта, на което пише собственоръчно "Вярно с оригинала" и се подписва. Копието от личната карта се предава на куриера заедно с подписаните Договор за потребителски кредит, Искане-декларация за потребителски кредит, Копие на фактура за поръчката.

 

6.  Доставката се изпълнява въз основа на данните (собствено име, фамилно име и ЕГН, адрес за доставка - служебен или настоящ адрес), посочени от Потребителя в Договора за потребителски кредит или на друг адрес посочен от Потребителя. Получаването на стоките се извършва лично от лицето, сключило договора за кредит, след като удостовери самоличността си, чрез представяне на документ за самоличност.

 

7. Връзка с "Ти Би Ай Банк" ЕАД

сайт: https://www.tbibank.bg

телефон: *TBIB (*8242) или 0700 17 571

e-mail:  info@tbibank.bg