Мрежа против градушки Мултипла

По поръчка
Няма оценка
от 11.46 лв на месец
Основни
Цвят зелен
Материал полиетиленово влакно HDPE
Габаритни размери
Широчина 300,400 и 600 см
Дължина 1000 см
Височина - см
Тегло - кг

"Мултипла" е мрежа с универсално приложение. Изработена е от полиетиленово влакно HDPE, UV- стабилизирана и термоустойчива. Може да се използва в личното стопанство за покриване на различни предмети и обекти, в зеленчукопроизводството и за ограждане на най-разнообразни пространства.

Отвор на дупките 5х7мм/ 45гр на м2

Тази мрежа се монтира изключително лесно и за това не са необходими никакви по-специални инструменти, усилия, знания или умения. Може да се прикрепи към вече съществуваща ограда или да се положи на скеле. 

Изработена е от висококачествен полиетилен, който не гние и не се влияе от неблагоприятни външни условия. Това гарантира нейната устойчивост и дълготрайност. Мрежата "Мултипла" надежно може да защити Вашите растения от ледените топчета, като в същото време им позволяват да дишат и да се развиват нормално, като пропуска дъждовните капки и слънчевите лъчи, които са жизнено важни за растенията.

С нейното използване Вие спестявате пари за препарати и торове като в същото време ще отгледате екологично чиста и качествена продукция, която се търси на пазара.

Мрежа засенчваща за оранжерия
Цена от: 26.60 лв
Мрежа Засенчваща 50% Рафия
Стара цена: 260.00 лв
Цена от: 240.00 лв
Мрежа Засенчваща 75% Рафия
Стара цена: 150.00 лв
Цена от: 135.00 лв
Мрежа Засенчваща 95% Рафия
Цена от: 144.00 лв
Остави отзив
Оцени продукта:
Отзиви за продукта