Камъни-саксии

Камък-саксия Primaterra Pietra S5
Стара цена: 210.00 лв
Цена: 141.00 лв

Декоративни саксии под формата на камък

 

Без значение колко голям е вашият двор, той е с потенциал за ландшафтен дизайн. А в по-малък двор всеки квадратен метър е ценен. Така че е важно как да се използва, за да даде вълшебни преживявания на своите собственици. Дизайнерите са на мнения, че добър ефект дава използването на декоративни саксии. На пазара могат да се намерят различни модели като форма, цвят, големина и материал, но особено красиви са оригиналните саксии – камъни. Тях може да закупите на сайта Parnici.bg на отлични цени. В България те тепърва излизат на мода. Изкуственият камък Pietra S5 се отличава с лека конструкция, имитация на естествен аналог. За изработката му са използвани полимери.

 

Външни саксии - камъни: защо да изберем тях за градината си?

 

 • - С тях може да се постигне красиво озеленяване дори и на малка площ,
 • - Имат нестандартна  форма,
 • - Пестят място,
 • - Скриват шахти, неравности и несъвършенства,
 • - Цялата им конструкция е лека,
 • - Отличават се с добра имитация на естествения аналог,
 • - Те са перфектна декорация за градината,
 • - Създава се илюзия за по-голямо пространство.

 

Саксии - камъни – приложение.

 

 1. 1. Определено с тях може да се постигнат най-креативните идеи за декориране на градината.
 2. 2. Зелената морава е пълна с възможности за дизайн - просто само с няколко външни саксии - камъни пространството е възможно да изглежда по-голямо. 
 3. 3. Те дават опции да се откроят по-добре цветните акценти от растения в градинското пространство.  
 4. 4. С тяхна помощ се създава персонализирано пространство, което е лесно за поддръжка и ще издържи години напред.

 

Разнообразието от декоративни саксии превръща градината в райско кътче.

 

Включването на различни модели такива саксии определено създава разчупено пространство и по този начин градината придобива специфичен вид.  Към саксиите могат да се добавят и функционални аксесоари, които подсилват техния ефект. Монтирането на LED лампи дава възможност за пълна наслада от красотата на градината. 

 

Саксийните градини имат множество предимства, но основните са, че помагат на начинаещите градинари да отглеждат множество растения по-лесно.

Декоративните саксии, имитиращи камъни,  са прекрасни, когато се използват като акценти в градинското пространство. Тяхната специфика може да бъде подсилена с помощта на различни на цвят  малки камъчета или чакъл. Така се  създава чист и свеж завършек на използваните саксии - камъни. 

 

Никога не е късно да разкрасите вашия двор с такива саксии – посетете сайта Парници и поръчайте. Промоционалната им цена ще ви изненада приятно.

 

Прочети повече