Механизъм за капандура UNIVENT за всички модели

Няма оценка
Цена: 85.00 лв
Характеристики
Материал алуминий
Сила на отваряне 7 кг
Температурен диапазон на отваряне 17-25 ºC
Градус на ъгъла на отваряне 30 º
Цвят Метален (необработен)

Механизмът UNIVENT - това е компактен и мощен механизъм за отваряне на капандури. При него се използва добре познатия принцип на хидравличния цилиндър, който през годините е утвърдил своето качество и издържливост. Механизмът UNIVENT има висока степен на универсалност.
Характерни свойства на механизма:
- Компактност;
- Иновационна и лесна система за инсталиране;
- Двойна пружина.

Иновационната система за инсталация позволява лесно да се разкачи едниният край на механизма. Не са нужни никакви инструменти и сложни процедури. Вие просто откачате единия край и така вие имате достъп до оранжерията дори вратата или капака на оранжерията да са затворени, вследствие на едностранното действие на хидравличния цилиндър. 

Конструкцията на механизма позволява лесно да монтирате по - мощна пружина, за да постигнете максимална мощност на затваряне. 

 

Механезмът Univent има широк спектър на използване, но най-често се използва в следните случаи:
Капандури в оранжерии:
Както и другите механизми от производителя J. OrbesenTeknikApS, така и Univent се използва за отваряне на прозорци в оранжериите. Конструкцията с двойна пружина го прави подходящ за леки прозорци, тъй като ограниченото тегло не би позволило той сам да се затвори.

 

В парници:

Благодарение на своята компактна конструкция Univent е идеален за отваряне на прозорци в парника. Механизмът почти не заема място в парника, като така оставя достатъчно място за Вашите растения. Освен това простотата на системата осигурява лесен и бърз достъп в парника.


Плъзгащи врати:
Благодарение на простотата на механизма, Univent  е подходящ за плъзгащи врати в оранжерията.Той може да се използва, ако в оранжерията Ви няма прозорец или за по - голяма вентилация и т.н. Благодарение на системата Easy-Clip достъпът през вратата става по-лесен и бърз.

 

ИНСТРУКЦИИ ЗА МОНТАЖ.pdf

 

Остави отзив
Оцени продукта:
Отзиви за продукта