Метален навес

Метален навес Berlina
Цена от: 1 720.00 лв

 

Автомобилен навес

 

Изключително практично решение е използването на навес за автомобили с покривно покритие от поликарбонат. Поликарбонатът служи главно като покривен материал, но има и други приложения, на които се поддава с лекота. Те включват остъкляване на оранжерии,  тераси и много други. Този материал е чудесна, безопасна алтернатива на стъклото.

 

Поликарбонатът е идеален покривен продукт, тъй като е много лесен за инсталиране, изисква ниска поддръжка, той здрав и рентабилен. Инсталацията  на сенник за автомобили от този материал е бърза и лесна, което го прави идеален за проекти от типа „Направи си сам“.

 

Ето и какви са преимушествата на навес за автомобили с покрив от поликарбонат.

 

Поликарбонатните покриви за навес за коли са предпочитано покритие. Този термопластичен полимер е устойчив на удари, може да понася високи температури, отклонява увреждащите ултравиолетови лъчи, има вградени качества на предаване на светлина и предлага години на безпроблемно обслужване.

 

Отделно от факта, че поликарбонатните продукти са с ниска поддръжка, материалът е лек и лесен за работа, което прави монтирането на навес за кола лесна задача за ентусиастите. Другите предимства на този практичен сенник за автомобили са:

 

  • • Устойчив на силни удари при екстремни атмосферни условия
  • • Издръжливост
  • • Нечуплив
  • • Енергийно ефективен
  • • Устойчив на надраскване

 

Въпреки полупрозрачнато си покривно покритие, поликарбонатът предпазва превозните средства от слънцето поради способността си да отклонява ултравиолетовите лъчи. Популярността му като покрив на автомобилен навес нараства поради изолационните му способности, които разпределят топлината равномерно.

 

Къде в България се предлага навес за коли с покрив от поликарбонат?

 

На добри цени навеси от този тип могат да се закупят  на сайта Parnici.bg. Предлаганите конструкции са с лесен монтаж, гарантирана надеждността на материалите и елементите като цяло. Наличният Primaterra Автомобилен навес Primaterra Berlina е на достъпна цена – тя варира според комплекта от 1470 лева до  3 060.01 лева. В този ценови диапазон се предлагат 4-ри модификации.

 

Ето малко повече техническа информация за Primaterra Автомобилен навес Primaterra Berlina:

 

  1. 1. основа: профил 40х40x1,2 мм и 40х20x1,00 мм,
  2. 2. цветът на покрива може да е: прозрачен, бял, зелен, червен, син, бронз, сив, млечен и тониран - това зависи от желанието на клиента,
  3. 3. изключително здрава конструкция, която  издържа до 280 кг/кв.м снежно натоварване.

 

Приложените в онлайн магазина фотоси дават точна представа за този навес за автомобили, който е отлично решение за хора, които нямат гаражи.

 

Ако все още се колебаете относно избора си за предлагания модел  автомобилен навес в магазина Парници, то винаги можете да се свържете с консултантите, които ще дадат точни отговори на вашите въпроси и съвети относно монтажа. Изгодната доставка е допълнителен бонус, от който можете да се възползвате.

 

И още нещо особено важно – този навес с поликарбонатен покрив за коли издържа от 10 до 20 години. Някои производители обаче гарантират за своите продукти за доживотна употреба.

 

Ето малко повече техническа информация за навес Primaterra Berlina:

 

· основа: профил 40х40x1,2 мм и 40х20x1,00 мм,

· цветът на покрива може да е: прозрачен, бял, зелен, червен, син, бронз, сив, млечен и тониран - това зависи от желанието на клиента,

· изключително здрава конструкция, която  издържа до 280 кг/кв.м снежно натоварване.

 

Приложените в онлайн магазина фотоси дават точна представа за този навес, който е отлично решение за хора, които нямат гаражи.

 

Ако все още се колебаете относно избора си за предлагания модел навес в магазина parnici.bg, то винаги можете да се свържете с консултантите, които ще дадат точни отговори на вашите въпроси и съвети относно монтажа. Изгодната доставка е допълнителен бонус, от който можете да се възползвате.

 

И още нещо особено важно – този навес с поликарбонатен покрив издържа от 10 до 20 години. Някои производители обаче гарантират за своите продукти за доживотна употреба.

 

 

Прочети повече