Масажна кушетка RESTPRO® VIP OVAL 2

Няма оценка
Основни
Вид преносима маса
Материал дървена маса
Цвят бежово и черно
Габаритни размери
Ширина 70 см
Дължина 192 см
Регулируема височина 63-84 см
Размери на кутиите 98x19x75 см
Брутно тегло 16 кг
Нетно тегло 18 кг

Вие сте професионален масажист, който вече е изпитал недостатъците на тази професия? Често ли изпитвате болки в гърба? Дали вашата масажна маса е удобна? RESTPRO® Ви предлага специално решение - новаторска масажна маса с ергономичен дизайн, която предпазва гърба и врата.

 

Масите Vip Oval имат уникален ергономичен дизайн, който предпазва гърба, шията и китките на масажиста. Тези маси имат тапицерия SKIN-TOUCH (нежно докосване на кожата) и вътрешна твърда пяна.

 

Какви са особеностите на масите за масаж VIP OVAL 2 Edition?

1) Основната характеристика на тази маса са нейните заоблени ъгли и вдлъбнатина в средата на масата, която позволява на масажиста да се доближи до клиента колкото се може по-близо и по този начин да намали вероятността от болка в гърба и врата.

2) Пълнежът на масажната маса е 6-сантиметрова твърда пяна, която запазва формата си много по-дълго от стандартните 4-сантиметрови пълнители.

3) Специалната висококачествена еко кожа, устойчива на износване е не само приятна на допир, но и по-издръжлива от стандартните материали за тапицерия на масажните кушетки.

4) Масажните маси VIP OVAL 2 имат алуминиева облегалка за глава, а не обикновена пластмаса, което прави масата много по- безопасна.

5) Преносимият дизайн на масата гарантира удобния й транспорт от едно място на друго - това е идеално решение за онези масажисти, които периодично променят мястото си на работа.

6) Естественото дърво гарантира трайността на масата, а гумените подложки на краката осигуряват стабилност на всякакви повърхности дори при интензивен масаж.

7) Регулируемата височина на масата ви дава възможност да създадете най-удобните условия за работа.

8) Меката и стабилна облегалка за ръце позволява на клиента да заеме удобна позиция по време на процедурата.

Подобренията, които постоянно се разработват от RESTPRO®, не само ви гарантират допълнителен комфорт на Вас и вашите клиенти, но и значително удължават живота на продукта. Благодарение на модерния си дизайн, това качествено масажно оборудване ще допълни идеално всеки интериор. Забравете за дискомфорта и болката в гърба и врата, докато работите с VIP OVAL 2 ще се радвате на масаж заедно с клиента си!

Остави отзив
Оцени продукта:
Отзиви за продукта