Масажна кушетка RESTPRO® VIP OVAL 3

Няма оценка
Основни
Вид преносима маса
Материал дървена маса
Цвят бежово и черно
Габаритни размери
Ширина 70 см
Дължина 192 см
Регулируема височина 63-84 см
Размери на кутиите 10
Брутно тегло 22 кг
Нетно тегло 20 кг

Какъв е ключът към успешния масаж? Разбира се, един от тях е професионализмът обаче, добре подбраното оборудване също играе важна роля.

Ако сте масажист, но често се чувствате уморени в края на деня, изпитвате болка в гърба и врата, трябва да помислите за промяна на масажната маса. Специалистите от RESTPRO® проучиха нуждите на масажистите и разработиха тази специално разработена луксозна маса, за да избегнат ненужното напрежение на гърба и врата.

 

Масите Vip Oval имат уникален ергономичен дизайн, който предпазва гърба, шията и китките на масажиста. Тези маси имат тапицерия SKIN-TOUCH (нежно докосване на кожата) и вътрешна твърда пяна.

 

Все още ли не сте сигурни дали трябва да смените старата масажна маса?

 

Ето основните предимства на VIP OVAL 3, които ще ви позволят да се съсредоточите върху уменията си:

1) Вдлъбнатините по дължината на масата и заоблените ъгли ще ви позволят да се позиционирате възможно най-близо до клиента. Благодарение на това натоварването на гърба и врата ще бъде значително намалено.

 

2) Масата има 3 раздела и е отлично решение за масаж на краката, благодарение на повдигащата се част от дивана.

 

3) Пълнежът на ВИП масите е от изключително трайна 6-сантиметрова твърда пяна, която запазва формата си много по-дълго от пълнежа на стандартни маси.

 

4) Ексклузивната еко кожа "Skin-touch" е устойчива на износване и е много приятна на допир.

 

5) Рамката на масата е изработена от естествена масивна дървесина, а краката й имат специални подложки за допълнителна стабилност.

 

6) Елегантната облегалка за глава е изработена от алуминиева основа, не от пластмасова. Заедно с удобният мек подлакътник гарантира максимално удобство на клиента по време на процедурата.

 

7) Комплектът включва удобна чанта за носене на масата. Тъй като масата за масаж VIP OVAL 3 е сгъваема, можете лесно да я транспортирате до необходимото място.

 

8) Височината на масажната маса е лесно регулируема за удобство, както на масажиста, така и на клиента.

Изберете най-подходящия цвят за вашия салон. Направете работата по-лесна и впечатлявайте всичките си клиенти - оставете ги да преживеят незабравими емоции с помощта на VIP OVAL 3!

Остави отзив
Оцени продукта:
Отзиви за продукта