Съдове за смет

Кофа за смет с колела-120л.-P140120E
Цена: 145.00 лв
Кофа за смет с колела 240л.-P140240E
Цена: 199.00 лв

 

Кофи за боклук

 

Мислили ли сте как се избира кофата за боклук?

Някои хора правят избор по цвят и форма, други пък отделят внимание на вместимостта, трети - изобщо не отчитат нищо, защото „просто спешно им трябва контейнер за боклука“. 

Но това не е правилният подход. Да се изберат правилните кофи за боклук е нужна стратегия, за да бъдат чудесен помощник, който служи да се поддържа чиста къщата, вилата, двора или улицата (в зависимост от предназначението и размера). Като цяло, нека да разберем какво е най-добре да знаете за кошовете за боклук, какво да търсите и как да го изберете правилно.

 

Предимства на пластмасовите контейнери за боклук.

 

Кофите за отпадъци могат да бъдат пластмасови или метални. В последните години първите се наложиха масово, защото:

имат лекотата на използване. 

  • - те са мобилни и транспортируеми, могат да имат малки колелца, което означава, че могат лесно да бъдат преместени, ако е необходимо. 
  • - също така се почистват лесно, което е особено необходимо, ако се създаде неприятна миризма. 
  • - запазват външния си вид дълго време, тъй като материалът не позволява на химикалите да проникнат в структурата и да я деформират.
  • - има много вариации в цветовете и формите.

 

Кофи за боклук – как да направите правилен избор?

 

Днес хората могат да избира кофи за отпадъци с всякакви цветове и размери, които ще отговарят на интериора в дома или в двора. Най-добрият домашен контейнер за боклук е този, който побира в рамките на деня всички отпадъци и не издава лоша миризма. 

В България на сайта parnici.bg се предлагат качествени контейнери за боклук, които са на съвсем приемливи цени. 

  • - Повечето модели са снабдени с капак, който предпазва от неприятни миризми. Но в същото време се предлага и отделно капак за удобство.
  • - Повечето кофи за боклук са стационарни, но има и на колелца. Например,  кофата за  смет с колела-120л.-P140120E е изключително практично решение. Пластмасата е специално подсилена и по тази причина контейнерът е подходящ за градината, защото може да издържи на силно променливи атмосферни условия.

 

На какво още следва да се обърне специално внимание?

  1. 1. Задължително при изборна контейнери за боклук трябва да се обърне внимание на наличието (или отсъствието) на дръжки за удобно преместване или изпразване резервоара.
  2. 2. Обемът на кофата за смет също има значение. Той се определя спрямо нуждите на домакинството или предприятието. В същото време трябва да се прецени правилно пространство, където да се разположи. Естествено, че за един малък апартамент не може да се купи голям контейнер за боклук. Това не е естетично.
  3. 3. Цветът на предлаганите контейнери за събиране на отпадъци в онлайн магазина https://parnici.bg е предимно неутрален, в тъмни и зелени тонове. Така по-лесно може да се съчетае с останалите цветове в дома или отвън.

 

Ако се колебаете кой модел би ви свършил работа, свържете се с консултантите от магазина. Те ще ви дадат добри съвети относно избора на кофа за боклук. Купуването й често е трудно поради спецификата на пространството и наличните модели. 

Прочети повече