Уреди срещу вредители

Уред срещу къртици
Стара цена: 89.00 лв
Цена: 69.99 лв
Шипове срещу грабливи птици, 20 бр-10м
Цена: 109.00 лв
Уред подземен против змии
Цена: 112.00 лв

 

Уреди срещу вредители

 

Всички уреди за борба с вредители за къщата и за градината  са предназначени да отблъскват, нараняват или убиват гризачи, змии и насекоми. Те действително са ефективни  и са отлично средство за предпазване от техните набези.

 

Защо е важно да се ползват уреди за борба с вредители за градината и за къщата?

 

Оставени без контрол, гризачите и насекомите могат да предават салмонела и други болести, както и да причиняват значителни щети вътре и извън сградите. Например, в градината къртицата може да унищожи реколтата.

Има вредители, които могат да допринесат за ред неприятни проблеми и тогава човек трябва да предприеме съответните мерки, за да се справи с тях. Вредителите могат да се появят на труднодостъпни места, което усложнява борбата с тях.

 

Представяме ви полезни уреди за борба с вредители за къщата и за градината, които се предлагат на сайта Parnici.

 

В България много хора не подозират, че има редица нови съвременни устройства, които могат да им бъдат от полза с битката с досадните насекоми, змии и гризачи. Използването на звук за предпазване от вредители е стара стратегия. Още древните китайци са си служели с редица механично сензорно-репелентни устройства, за да се справят с неприятните гризачи.

  1. 1. Ултразвукът, тоест, всички звукови честоти над горната граница на човешкия слух, се използва за контрол на вредителите през последните няколко десетилетия. Комплектът електрически капан за дървеници, който е наличен в магазина, е модерно ултразвуково устройство, което се включва в електрически контакт. Предполага се, че звукът предизвиква физиологичен отговор в животните. Ултразвуковите устройства са популярни и привлекателни за потребителите поради лекота на използване и факта, че те не дразнят човешкия слух. Тоест, елиминират нуждата от капани и отрова, които според някои са нехуманни форми за контрол на вредителите. 
  2. 2. В същия онлайн магазин потребителите могат да закупят на приемливи цени подземни уреди за борба с вредители за градината с цел прогонване на къртици и змии. Устройството Gardigo успешно гони подземните гризачи на принципа на кварцови честоти и вибрации. Тук електрониката е комбинирана със соларна технология. Става дума за са най-екологичната форма  за справяне с набезите на къртици, сляпо куче, мравки и полевки. Подобен на него е подземният уред против змии, който е комбиниран със специален препарата за прогонването им на базата на етерични масла. Може да се използва в къмпинги, градини, дворове, тераси, мази и други.
  3. 3. В някои случаи птиците могат също да бъдат вредители. Но пък и за този проблем има решение в онлайн магазина – става дума за комплект шипове: 20бр (10 метра), които са от поцинкована неръждясваща, затъпена стомана. Такъв комплект предпазва от гълъби, врани и други птици, които могат да създадат неудобство както на терасата, така и в градината.

 

 

И не пропускайте текущите промоции на магазина https://parnici.bg/, които правят описаните по-горе продукти още по-атрактивни и достъпни.

 

За новогодишния сезон можете да изберете коледна елха

Прочети повече