Умивалници за вила

Умивалник за вила Primaterra с пластмасов резервоар и пластмасова мивка
Цена от: 269.00 лв
Умивалник за вила Primaterra с пластмасов резервоар и неръждаема мивка
Цена от: 289.00 лв
Умивалник за вила Primaterra с мивка и резервоар от неръждаема стомана
Цена от: 309.00 лв
Умивалник Primaterra Пластмасов с терморегулатор-22л
Цена: 168.00 лв
Умивалник Primaterra Пластмасов без терморегулатор-17л
Цена: 158.00 лв
Умивалник Primaterra с метален шкаф и терморегулатор-22л
Цена: 188.00 лв
Умивалник Primaterra Навесен мивка и резервоар
Цена: 99.00 лв
Умивалник за вила Primaterra Навесен комплект с водонагревател
Цена: 109.00 лв

 

Умивалници за вила

 

Навесни умивалници  |   Външни умивалници

 

За собствениците на извънградски имоти и къщи въпросът за извършване на хигиенни процедури е винаги актуален. Повечето съвременни вили са оборудвани с централизирано водоснабдяване, но при някои това не е така.

 

Умивалници за вила - време е за комфортно решение.

 

Инсталирането на външни умивалници става в зависимост от наличието на водоснабдяване и електричество. Тоест, опциите за мобилни умивалници винаги са специфични при всеки имот.  

Наличието на електричество позволява да се използва нагревателния елемент вътре към умивалника. В България се предлага широка гама умивалници с нагревателни елементи, за да бъде почивката на вилата комфортна.

 

От какви материали се изработват предимно умивалниците за вила?

 

Те се произвеждат от традиционни материали: пластмаса, метал, дърво. Леката и практична пластмаса се използва при доста модели. Съвременната пластмаса е траен материал, който не корозира, лесен е за употреба и се поддържа без много усилия чист. Резервоарите, изработени от метал, са по-трайни и ще продължат да служат дълги години, при условие че са без ръжда.

 

Умивалниците за вила могат да бъдат разделени на следните основни групи.

 

Умивалници без терморегулатор за топла вода 

 

 • - Умивалник пластмасов без терморегулатор
 • Стандартен, удобен и практичен – с това този модел може да се характеризира. Той има вместимост 17 литра и предоставя топла вода при необходимост. Цената му е привлекателна за собствениците на вили в България.
 • - Умивалник за вила Vilen с пластмасов резервоар и пластмасова мивка
 • Моделът е компактен, елегантен и с бързо нагряване на водата. Гореща вода е на разположение  24 часа през всяко време на годината. Този практичен умивалник е с разглобяема конструкция и дава удобство при транспортиране. Той може да се постави както вътре във вилата, така и в дворното пространство.
 • - Умивалник за вила Vilen с мивка и резервоар от неръждаема стомана
 • Подобен на горния модел е и този, но при него мивката е от неръждаема стомана. Водата се загрява бързо и може практически да се ползва през всички сезони. Формата му позволява да се използва както в самата къща, така и отвън. Лесно преносим е и монтажът му не е труден. Резервоарът от неръждаема стомана е в плюс, защото удължава експлоатационния период на употреба.

 

Умивалници с терморегулатор за топла вода

 

 • - Умивалник пластмасов с терморегулатор
 • Такива умивалници за вила са на достъпни цени. Те осигуряват непрекъснато топла вода. Могат да се транспортират, ако се наложи. Терморегулаторът при тях е предимство, защото може да се оказва контрол на загряването на топлата вода при ползване. Неговата вместимост е 22 л.
 • - Умивалник с метален шкаф и терморегулатор
 • Моделът е с удобен и е с практичен метален шкаф. Това прави този мобилен умивалник компактен и издръжлив. Както при предишния модел умивалници с терморегулатор този модел предоставя топла вода, която може да се регулира.

 

Външни умивалници с и без топла вода

 

 • - Умивалник Навесен комплект с водонагревател
 • Всеки собственик на вила би се доверил на него, защото умивалникът, изработен от подсилен полипропилен, е компактен, може да осигурява топла вода.
 • - Умивалник Навесен мивка и резервоар
 • Той е изработен от подсилен полипропилен. Дава възможност на собствениците на вили да имат течаща вода. Компактната му форма дава възможност лесно да се постави отвън.
 • Мобилен умивалник – направете своя избор.

На пазара в България се предлагат различни модели умивалници за вила. Всеки от тях е практичен и удобен за вилата. Ако се интересувате от такова устройство, може да разгледате предложените модели ТУК. Отличното съотношение цена-качество предоставя шанс да направите своята вила чудесно място за отдих през цялата година.

 

Прочети повече