Външна декорация

Фигура Петел
Стара цена: 79.90 лв
Цена: 69.90 лв
Поставка за ветропоказател Primaterra
Стара цена: 29.00 лв
Цена: 19.00 лв

Градинска декорация

 

Всеки собственик на вила или къща в България със сигурност иска парцелът му да изглежда красив. За целта използва разнообразна градинска декорация. Всъщност, въпросът за декорирането на градината винаги е крайно субективен. Всеки отделен човек я разкрасява така, както той иска. За да се получи градината на мечтите се използват някои задължителни градински декоративни елементи заедно с красивите растения и дървета.  В повечето случаи те са на приемливи цени и са добра финансова инвестиции, защото са с дълъг експлоатационен срок.

Градински саксии – достъпна класика за всеки.

С използването на саксии в градината се постига голяма раздвиженост и зоново разделение на площта. Те могат да служат и като вид цветни лехи, но изискват добра поддръжка за растенията, които са в тях. Саксии, контейнери за цветя и бъчви, препълнени с цветя, добавят привлекателност към всяка градина. Специалистите по озеленяване са на мнение, че саксийното градинарство е идеално за хора с малко или ограничено градинско пространство. Босилек, див лук, мащерка и други билки освен цветя също могат да растат в саксии, които могат да бъдат поставени на подходящо място.

Фигурки за градината с декоративен ефект:  оригинални и запомнящи се.

 

Най-често в градината естествено изглеждат фигурки на животни.

  • • Фигура Петел – изработена е от метал, който е оцветен. Стилна, даваща изключително декоративно внушение.

 

Време е да направите своя избор за градинска декорация.

Всички изброени модели за градински саксии и фигурки за градината могат да бъдат закупени онлайн ТУК, но трябва да се избират внимателно, за да не се получи претрупване или стилово несъответствие. Ако имате въпроси, може да се свържете с консултантите в магазина.

Прочети повече