Меки страни за Uno Neo от еко кожа

Няма оценка
Основни
Цвят бежов, черен
Материал еко кожа
Габаритни размери
Широчина 26 см см
Дължина 98 см см
Височина 2.5 см см
Тегло кг

Меките страни са създадени за да направят леглата от серията UNO и NEO още по-удобни и безопасни. Използвайте меките и обемни рамки, като по този начин напълно елиминирате риска от случайни натъртвания. Меките страни са изработени, така че да покриват високите части на страните отстрани на повдигащия матрак. Така те предпазват детето от контакт с твърда повърхност. С меки страни леглото е подходящо дори за много малки деца.

Обемните страни са не само функционално решение, но и добра дизайнерска идея. Те са украсени с декоративен шев, наподобяващ страничните врати на автомобил.

Дизайнът на страните позволява те да бъдат монтирани към матрака с помощта на самонарезни винтове. Ако е необходимо, те могат да бъдат лесно отстранени и почистени с четка или гъба. Основата на продукта е изработена от гъвкава, прозрачна пластмаса: ако играчки, бижута или други дреболии са натрупани в пространството между страната и матрака, веднага ще ги видите и лесно ще ги получите. Пълнитежът на обемната, мека част от страните е двуслойна хипоалергенна гума от пяна.

Остави отзив
Оцени продукта:
Отзиви за продукта