Душове

Душ Primaterra кабина с резервоар
Стара цена: 719.00 лв
Цена от: 619.00 лв
Душ Primaterra кабина със съблекалня и резервоар
Стара цена: 989.00 лв
Цена от: 889.00 лв

 

Душ за градината дава комфорт и свежест през топлия сезон 

 

Тенденцията показва, че много българи избират да си купят къща на село и да я обособят като тяхна вила за отдих и развлечение през уикендите и по празници. Не малка част от техните дворове разполагат с басейн и лятна кухня, а много от нашенци залагат и на душ за градината. Може би се питате защо? И отговорът е лесен – удобство, проветрение и комфорт! Летният душ за вила е екстериорно решение, с което ще си подарите желаната свежест по всяко време в горещия летен ден, без да се налага да влизате в къщата и да използвате скучната баня, която ще ви запари допълнително. Външният душ може да бъде изработен като самостоятелна единица, но по-голям комфорт за вземане на прохладна наслада в градината е изборът на душ кабина за открити пространства.

Най-важните елементи на такава конструкция са здравина, надеждност, лесно почистване, комфорт за ходилата и достатъчно пространство. Най добре е да се насочите към външен душ, изработен от най - качествените материали. Такава например е металната конструкция, която е здрава, защитена от ръжда посредством двойно горещо поцинковане. Най-практични и печеливши са поликарбонатните кабини с душове за вила. Те притежават редица предимства, сред които устойчивост на удар, неподправена якост, звукоизолация, задържане на топлото възможно най-много, скорост на сглобяване и малко тегло, което позволява лесно местене, пожароустойчивост и дълготрайност. Подът на градинския душ следва да е изработен от качествена шлифована дървесина – естествен материал, който допринася за приятното стъпване върху тази повърхност дори и с бос крак. А резервоарът за обем на водата също е от съществено значение, като препоръките тук са да заложите на такъв с поне 100 литра, които ще са достатъчни за цялото семейство. 

 

 

Всички тези предимства на душа, който сте избрали да поставите в двора, допринасят за точния избор, що се отнася до оптималността на такъв вид покупка. От друга страна инвестицията в душ на открито също би допринесла за намаляване на сметките ви за ток през летните месеци. Това се случва благодарение на системата, която позволява загряване на водата от слънцето и задържане на топлината през целия ден. С настъпването на глобалните покупки подобни продукти могат да бъдат намерени и на българския пазар. Цените са повече от достъпни, а качеството също. Разнообразието от артикули понякога може да ви заблуди, но спазвайки горепосочените базови препоръки на специалистите, само в няколко стъпки ще разберете кой е най-подходящият душ за вашата цел. Душът може да бъде монтиран както в градината, така и на открити пространства като плажове, къмпинги и други курортни зони през летния сезон.

Може да бъде закупен както в комплект с резервоара, така и само кабината, ако вече има източник на вода и не е необходим резервоар. Кабината без резервоара може да бъде използвана и за съблекалня в курортните обекти.

 

 

Като цяло изборът на душ за открити пространства е разумно решение и оправдана инвестиция за дома.

Прочети повече