Беседки

Беседка Primaterra Edelweis
Цена от: 699.00 лв
Беседка Primaterra Tulipano
Цена от: 699.00 лв
Беседка Primaterra Peonia
Цена от: 749.00 лв
Пейка Primaterra 150х42 см
Цена: 289.00 лв
Маса Primaterra 160х60 см
Цена: 229.00 лв

Градинска беседка за двора на най-добра цена в България

 

Хората, които живеят в къща се радват и на възможността да поседят навън в градината, за да пият кафе или да хапнат на въздух. Тогава идва и необходимостта да потърсят беседки за двора. В нашия сайт можете да откриете едни от най-надеждните модели. Беседките с поликарбонат са най-търсени. За да улесним избора ви, ние избрахме да предлагаме само модели, които са с оригинален дизайн, монтират се лесно и са с най-високо качество. Моделите летни беседки Primaterra, които можете да разгледате на сайта са три - Edelweis, Tulipano и Peonia. 

 

Всяка една от тях е произведена от качествени материали, които позволяват да използвате беседките с поликарбонат дългосрочно. Монтажът е лесен и бърз, а цената отлична.

 

Всеки член на екипа, който произвежда тези беседки за двора, работи за усъвършенстване на продукта и постигане на удобство и красота отвън и отвътре.

 

Модел  Edelweis е с полукласически стил и сферичен покрив, който пази вътрешното пространство, състоящо се от маса и две пейки. Покритието му е от поликарбонат и се предлага в различни цветове-зелен, син и тониран. Вие преценете кой от цветовете ще отива най-много на вашия двор. Висока е 2 метра, дълга 1,9 метра и широка 1,73 метра. В тази беседка за двора могат да се съберат спокойно 8 души. Сглобяването е много лесно и може да се направи от двама човека. Много важно за избора е и видът на пейките и масите. Те са широки и удобни, с шлифовани дъски. За още по-голяма сигурност и удобство са заварени към конструкцията. Те са без покритие, за да можете сами да изберете цветовете, с които да ги боядосате.

 

 

Лятна беседка за цялото семейство

 

Друг модел беседка с поликарбонат е Tulipano. Нейните характеристики са подобни на Edelweis-покрив, сглобяване, натоварване, но има разлика в размерите. Тук височината е 2 метра, дължина 2 метра и  ширина на основа 1,50 метра. Отново е проектирана за 8 човека. Масата и пейките са заварени за конструкцията и са от шлифовано дърво. И тук вие трябва да изберете цветовете, които ще подходящи за вашия двор. 

Най-новият хит е беседка Peonia. Нейният стил е малко по-необичаен и затова се харесва толкова много. Формата й е цилиндрична и интересна. Тя също е проектирана за 8 души. Формата на покрива, която прави толкова необичайна тази беседка с поликарбонат е постигната благодарение на качествените и надеждни материали, от които е направена. Масата и пейките са удобни и от шлифовано дърво, като можете да боядисате вие в подходящият цвят, а цветовете на покрива трябва да посочите при поръчка. Основата е изградена от стоманени тръби. Представяте ли си вашия двор с такъв интересен и малко ексцентичен модел беседка? Ако това е нещото, което ще завърши облика на двора на къщата или вилата ви, можете лесно и бързо да я поръчате на достъпна цена само при нас.

 

Голяма част от хората днес се стремят към живот в къща, често ходене на село или на вилата. А за да е още по-приятно времето прекарано там и почивката пълноценна, ви трябва само една беседка за двора. Тя освен, че е много модерна в последно време, е и едно удобство, към което се стреми всеки човек.

Летните метални беседки осигуряват желаната сянка през слънчевите дни и са място, където удобно и приятно можете да закусите или да изпиете сутрешното си кафе. Те ще ви предпазят и от капките дъжд, когато отново ви се иска да поседите навън, но времето е дъждовно. А вечерите винаги са най-приятни навън, заедно с любимата компания на чист въздух.

 

Поръчайте беседка за двора и направете вашето място уютно и желано от цялото семейство.  Поръчката става лесно, ако вече сте избрали модел, а доставката е бърза. Качеството и цените са отлични.

Прочети повече