Беседка Primaterra Edelweis

5
от 29.67 лв на месец
Общи
Основа от двустранно поцинкован стоманен профил 40х20 мм и 20х20 мм
Маса и пейки от шлифовани сухи изрязани дъски (без покритие)
Покрив на беседката поликарбонат с дебелина 6 мм
Капацитет 8 човека/места
Площ 3,83 кв.м
Материал двустранно поцинкован стоманен профил
Покритие на дъски няма
Тип дърво иглолистно дърво (ела)
Габаритни размери
Дължина 1.90 м
Широчина на основа 1.73 м
Широчина на покрива м
Височина 2.02 м
Дебелина на дъските 2.5 см

Мечтали ли сте да превърнете двора си в по-приветливо място за прекарване на време със семейството и приятелите? Ако е така, вероятно сте на прав път с беседка Primaterra Edelweis. Конструкцията е лека и елегантна, но в същото време издържа на атмосферните промени на времето. Тя е произведена от съвременни материали, които позволяват на потребителя да използва беседката дългосрочно и да приема гостите си в нея с удоволствие. Беседка Primaterra Edelweis е неповторима отвън и удобна отвътре.

 

В конструктивно отношение е изработена от 2 поцинковани заварени тръби и сферичен покрив, което я прави много лесна за сглобяване. Височината на съоръжението е 2.02 метра, дължината - 1,9 метра, а широчината на основата - 1.73 метра.

 

Беседката изисква равна повърхност с площ 3,83 кв.м, за да се разкрие нейната красота и функционалност.

Самата покривната конструкция е изпълнена от плосък поликарбонат с дебелина 6 мм.  Покривът може да бъде в различен цвят според индивидуалните предпочитания на собственика: тониран, зелен и син. Определено, поликарбонатът има много предимства. Той не се променя от слънцето и защитава от дъжд. Под покрива на беседката хармонично са разположени маса и две пейки с шлифовани дървени дъски. Те се монтират допълнително. Цветът им е естественият цвят на дървото, но по желание могат да бъдат боядисани от собственика на беседката в различни цветове. По този начин тя ще бъде в унисон с къщата и градината. От гледна точка на брой хора – беседката е пригодена за 8 седящи места. 

 

С покупката на беседка Primaterra Edelweis в градинското пространство се постига интересно решение, оформя се идеална зона за релакс и срещи с приятели. 

 

 

Безплатна доставката за страната.

Възможност за изплащане на вноски.

 

ИНСТРУКЦИЯ ЗА МОНТАЖ
Монтаж на Primaterra Edelweis 

Беседка Primaterra Tulipano
Стара цена: 699.00 лв
Цена от: 649.00 лв
Беседка Primaterra Peonia
Стара цена: 749.00 лв
Цена от: 699.00 лв
Маса Primaterra Градинска Garden
Цена: 129.00 лв
Комплекти Пластмасов - зелен
Цена: 255.00 лв
Комплект Ратанов сет - черен
Цена: 530.00 лв
Комплект Пластмасов ратанов кафяв
Цена: 770.00 лв
Комплект Пластмасов ратанов с възглавници 350
Цена: 594.00 лв
Метален навес Primaterra Berlina
Цена от: 1 720.00 лв
Остави отзив
Оцени продукта:
Отзиви за продукта
5
Петър
5
Поздравявам Ви. Мой приятел тези дни си купи такава сглобяема беседка, той избира дълго и направи най-оптималния избор, Богородичка, аз помогнах със сглобяването и мога уверено да кажа, че е доста лесно и няма нищо трудно, също така ми хареса че не е никак тежка дори и като е сглобена може да се премести на друго място, но е желателно мястото да се избере предварително. Аз самият исках такава, надявам се че в скоро врем ще си купя. Да стоиш в нея е доста комфортно и уютно, лятото не е горещо може да седнеш да хапнеш и да се отпуснеш, или да се събереш със семейството, общо взето доста добра беседка, лека, сглобяема, лесно се мести, лесно се сглобява. Поликарбоната който е на покрива може да се избере от различни цветове, качеството му ми хареса, останах доволен, качествен е, който се още не е решил, съветвам да не се колебае.