Референции

СВИЛЕНГРАД-АВТОТРАНСПОРТ АД
5
Община Долни чифлик
5
ОУ "Свети Княз Борис I" - гр. Бургас

ОУ "Св. Княз Борис" I - гр. Бургас

Закупихме 4 броя беседки Еделвайс и градински лехи, които красят двора на училището. С децата провеждаме извънкласни дейности на открито. Изключително сме доволни от професионализма и коректното отношение на екипа.

5
ОУ "Васил Априлов" - гр. Варна

Закупените три беседки Primaterra "Peonia" и оранжерия Primaterra Standart са монтирани в двора и се използват активно за открити уроци и занимания и отдих в свободното време ! 

5
ОУ "Евлоги Георгиев" - гр. Тръстеник

Закупихме оранжерия Premium за училището ни през 2022г. Препоръчваме parnici.bg на всички клиенти , които желаят качествени и професионални продукти. 

5
Община Сливен - Кметско наместничество с. Панаретовци

Препоръчваме фирмата, закупихме 2бр. беседки Тulipano. Много сме доволни, беседките се използват активно от жителите на с. Панаретовци, което ни дава основание да дадем възможно най-високата си оценка за качеството на съвместната ни работа. 

5
ЗП Мирослав Кънев Иванов - с. Сърнево

През 2022г. закупихме 2 бр. оранжерия Fiorista и сме много доволни . Все още едната не е монтирана, но другата се използва активно, за отглеждане на зеленчуци.Препоръчваме фирма "Веко Пауър България" ООД , която напълно заслужава доверието на бъдещите си клиенти.

5
ОУ " д-р Петър Берон " - с. Септемврийци

ОУ "д-р Петър Берон" - с. Септемврийци 

 

Закупихме умивалник Primaterra за нашето училище . Много е красив и ни върши страхотна работа. Браво на производителите и на parnici.bg за професионализма и компетентността .

5
ОУ “Антим” I - гр. Балчик

ОУ “Антим” I - гр. Балчик

Закупени беседки - Еделвайс

Използват се за провеждане на часове на открито, както и за отдих.

 
5
Джи и Фармасютикълс ООД

Фирма "Джи и Фармасютикълс" ООД се занимава с първично и вторично опаковане и преопаковане на твърди дозирани форми за хуманната медицина и хранителни добавки.

Закупени са 2 броя беседки, използват се като място за почивка и отдих. Беседките могат да се използват дори и в студени и дъждовни дни, понеже са покрити с поликарбонат.

 
5