За нас

Нашата история

Всичко започва преди 10 години в Р. Беларус. През 2007 година основателите на компанията поставят скромното начало, като произвеждат и продават оранжерии в гаража на единия от основателите. Рекламират чрез познати и приятели продуктите, защото нямат отделен бюджет за скъпа реклама във вестниците. Постепенно от уста на уста, клиентите разбират за качествените оранжерии и продажбите потръгват. Така се извървява трудния път от гаража до мултинационална компания с присъствие в 4 държави. Нашият път беше изпълнен с множество премеждия и трудности, но екипът винаги е вярвал, че с упорита работа, много ентусиазъм и знания всичко е постижимо.

 

Кои сме ние?

Парници.БГ е водеща в производството и интернет продажбите на стоки за дома и градината, в регионите на Балканите, Румъния, Полша, Русия и Беларус.

logo agrosila.pllogo parnici.bgseresolare.ro

 

Малко факти за нас:

 

Можеш да ни откриеш в

4 Европейски страни


Нашите продукти се предлагат в

Водещите в България вериги магазини Mr. Bricolage, Praktiker, HomeMax и МЕТРО.

 

mr bricolage      HomeMax logo     

 

Лидерите в онлайн продажбите у нас и в Румъния - EMAG.bg и EMAG.ro

emag.bg

Parnici.bg, е специализиран в онлайн продажбите на хоби оранжерии в България.

 

parnici.bg

 

Ние създадохме:

4 уебсайта, които покриват население от над 200 000 000 души.

Предлагайки на нашите клиенти удобно и бързо пазаруване от вкъщи.

 

Очаквайки твоето телефонно обаждане, на разположение са нашите любезни мениджъри обслужване на клиенти.

 

Доставяме продукти за дома и градината на

Хиляди доволни семейства

Училища

Детски градини

Общини

Водещи компании


Нашите марки

Опитът, който сме натрупали през годините, ни помага за да разработваме продукти, от които нашите клиенти имат нужда. Сигурни сме, че нашите брандове подобряват живота и здравето на всички наши клиенти. Отдадени сме на това да развиваме постоянно нашите продуктови гами с нови и по-добри продукти.

 

 – е номер едно марка за дома и градината. Всички продукти се произвеждат под стриктен контрол и по Европейски стандарти за качество. Ние постоянно следим всеки един детайл да се произвежда според изискванията. Затова и Primaterra е най-разпознаваема със своите продукти като оранжерии и беседки.

 

Продуктите с марка Primaterra са:

Качествено изработени, от поцинкована стомана;

Лесни за сглобяване, в 10 лесни стъпки;

Дълготрайни, издържат над 15 години;

Допринасят за по-добър живот на цялото семейство.

 

primaspan – марка нетъкан текстил за аграрния сектор. Проивеждат се различни плътности от 17 до 170 гр./кв.м., с УВ защита. Нетъканият текстил намира широкo приложение в земеделието, като покривен материал за разсад, парници, оранжерии и т.н.

 

са калориферни печки на дърва, произведени по Канадски патент в Европа. Те имат много високо КПД над 75%, това ги прави предпочитани от клиентите. По-малко разход на дърва, повече отделена топлина.

 

апарати за дестилация с обеми от 12 до 45 литра. Изключително удобни за домашна употреба, не изискват сложен монтаж и се поддържат лесно. Всеки любител може да създаде своя уникална напитка благодарение на КАЗАНДЖИЯ.

 

 – марка автоклави за консервация. В България почти всички подготвят зимнина в буркани, с автоклавите консервирането става бързо и лесно. Затваряте бурканите и варите, толкова е просто. Приготвянето на зимнина никога не е било по-лесно и бързо.

 

 

 – Датски автоматични механизми за капандури. Вече няма нужда да ходите в градината, за да отворите проветрителите на оранжерията. Механизмът го прави автоматично. Не се изисква електричество, монтажът му е много лесен, както и поддръжката.


Ние вярваме че ...

Всеки човек заслужава качествен и здравословен начин на живот.

Всяко дете заслужава най-добрите грижи от своите родители.

Природата трябва да се опазва и да живеем в хармония с нея.

Хората трябва да са добри и да се отнасят с отговорност към природата и обществото.

Затова развиваме продуктите си така, че да подпомогнат хората в техния живот.

 

Екологично чист начин на живот

Произведените в двора домашни плодове и зеленчуци са извор на здраве за хората. Ние се стремим да насърчаваме природосъобразния начин на живот, за да бъдат семействата здрави и щастливи заедно.

 

Корпоративна социална отговорност

Нашата компания подкрепя каузи значими за обществото. Вярваме, че всеки може да допринесе чрез работата си за един по-добър живот на всички нас. Ние се включваме в различни хуманитарни каузи, за да помогнем на най-уязвимите и застрашени социални групи.

Като работодател покрепяме развитието на нашия екип, вярваме в общи ценности за доброта и разбирателство. Насърчаваме хората да развиват техния потенциал и да се чувстват уважавани в обществото, заради тяхната работа.

 

Това е Парници.БГ

Уважаеми Клиенти, това сме ние. Вярваме, че с нашата работа допринасяме за Вашия здравословен и по-добър живот, изпълнен с щастливи моменти със семейството. Нищо от това нямаше да се случи без Вашата подкрепа. Вие сте причината да ставаме от леглото сутрин и да обичаме това което правим. Благодарим Ви, че сте част от нашата история.

 

От екипа на