Беседка Primaterra Tulipano

Наличен
5
от 29.67 лв на месец
Общи
Основа от двустранно поцинкован стоманен профил 40х20 мм и 20х20 мм
Маса и пейки вакуумно импрегнирани дъски
Покрив на беседката поликарбонат с дебелина 6 мм с UV защита
Капацитет 8 човека/места
Площ 3 кв.м
Материал двустранно поцинкован стоманен профил
Покритие на дъски вакуумно импрегнирани
Тип дърво иглолистно дърво (бор)
Габаритни размери
Дължина 2.00 м
Широчина на основа 1.50 м
Широчина на покрива 2.90 м
Височина 2.02 м
Дебелина на дъските 2 см

Моделът беседка Primaterra Tulipano е с модерен и уникален дизайн. Колкото повече екстри включите към нея, например ел. ток и осветление, толкова повече тя се превръща в истинска „стая на открито“. Така и вероятно ще откриете, че семейството Ви иска да прекарва повече време там през топлите месеци. Той е постигнат с качествени и здрави поцинковани заварени профили. При монтажа, който е лесен за осъществяване, се използват закалени болтове и гайки, които са в комплекта.

 

Конструкцията изисква повече място в градинския парцел – тя е с площ 4.70 кв.м, и има следните размери:

Височина - 2.02 м,

Дължина - 2.00 м, 

Ширина на основата - 1,50 м.

 

Извитият покрив от поликарбонат е с дебелина 6 мм и допълва нейната красота. Това е много здрав и устойчив материал, който не се деформира и не се променя от слънчевите лъчи. Той, по желание на собственика, може да бъде в различен цвят: тониран, зелен и син.

 

Под покрива се монтират с устойчиво закрепване маса и две пейки за 8 души. Дъските са изработени от иглолистни, дървени, вакуумно импрегнирани дъски с дебелина 2 см. Собственикът може да ги боядиса по собствено желание, за да персонализира по оригинален начин своята беседка Primaterra Tulipano. Така тя ще стане наистина уникална. 

 

 

Наличието на очарователна беседка може да направи всеки имот с градина още по-привлекателен и запомнящ се. В зависимост от нейното разположение в двора ще имате чудесен кът за споделени мигове с приятели и роднини. Такава беседка със сигурност ще привлече вниманието на всеки, който я види!

 

 

Безплатна доставката за страната!

Възможност за изплащане на вноски.

 

 

*Поради големият брой търговци на пазара, предоставящи неточна информация относно предлаганите от тях продукти, екипът на parnici.bg Ви препоръчва да измервате профила на металните конструкции с шублер.

 

*Във връзка с постоянното усъвършенстване на продуктите, производителят запазва правото си да внася изменения по конструкциите без да уведомява предварително.

Беседка Primaterra Edelweis
Цена от: 699.00 лв
Беседка Primaterra Peonia
Цена от: 749.00 лв
Метален навес Berlina
Стара цена: 3200.00 лв
Цена от: 1 376.00 лв
Маса Primaterra Градинска Garden
Цена: 129.00 лв
Комплект Ратанов сет - черен
Стара цена: 530.00 лв
Цена: 469.00 лв
Комплекти Пластмасов - зелен
Цена: 255.00 лв
Комплект Пластмасов ратанов с възглавници 350
Цена: 594.00 лв
Остави отзив
Оцени продукта:
Отзиви за продукта
5
Десислава
5
Здравейте. С мъжа ми купихме беседка за вилата. На външен вид много ми хареса. Доста бързо я сглобихме. Поликарбоната избрахме в зелен цвят. Препоръчвам.
Тодор
5
Да инсталираш беседка на двора винаги е проблемно. Сглобяемата беседка беше прекрасно решение. Хареса ми, че може да се мести защото отначало не избрахме удачно място. И също ми хареса, че може да си избера цвета на поликарбоната. Сега ми е супер като си почивам на двора. Сложихме светлини на беседката, вечер изглежда страхотно.