Беседка Primaterra Tulipano

До изчерпване на количествата
Няма оценка
Общи
Основа от двустранно поцинкован стоманен профил 40х20 мм и 20х20 мм
Маса и пейки от шлифовани сухи изрязани дъски (без покритие)
Покрив на беседката поликарбонат с дебелина 6 мм
Капацитет 8 човека/места
Площ 4.70 кв.м
Материал двустранно поцинкован стоманен профил
Покритие на дъски няма
Тип дърво иглолистно дърво (ела)
Габаритни размери
Дължина 1,90 м
Широчина на основа 1,46 м
Широчина на покрива 2,9 м
Височина 1,98 м
Дебелина на дъските 2.5 см

Най-популярният модел беседка - „Tulipano“, е произведена от съвременни материали, които позволяват на потребителя да използва беседката дългосрочно и да приема гостите си в нея с удоволствие. Инженерите и дизайнерите на компанията непрекъснато работят за усъвършенстване на произвежданите продукти и се стремят да направят всички беседки неповторими отвън и удобни отвътре.

 

Беседката е изпълнена в „полукласически“ стил, който предполага разполагане на маса и две пейки от двете страни, а самата беседка е снабдена с надежден сферичен покрив, който покрива цялото вътрешно пространство. Размерите на беседката са големи, като височината ѝ е 1,98 метра, дължината - 1,90 метра, а ширината на основата - 1,46 метра. Беседката е проектирана за 8 души, които могат да се разположат удобно на двете пейки, без да си пречат един на друг. Височина до пейка - 40см , височина до маса -70см. 

 

Конструкцията на беседката е изпълнена от поцинковани заварени тръби. Тя може лесно да се сглоби от двама души и се свързва със закалени болтове и гайки. В сглобено състояние конструкцията може да издържи огромно натоварване, без да се деформира. Горната част на покривната конструкция е покрита с поликарбонатна плоскост с дебелина 6 милиметра. Потребителят избира цвета на поликарбоната: млечнобял, прозрачен, тониран, зелен, син, червен и бронзов. Поликарбонатът не се влияе от слънчевите лъчи и не пропуска дъжд, освен това, изпъкналата форма не позволява на водата или снега да се задържат на покрива.

 

Под покрива си беседката „Tulipano“ разполага с широка маса и удобни пейки. Всички те са направени от обработени и шлифовани дъски и са закрепени към заварена рамка. Това напълно изключва падането на пейките и преобръщането на масата, което прави конструкцията абсолютно безопасна. Повърхността на пейките и масата няма покритие, което позволява на собствениците сами да изберат необходимия цвят за дървените части.

 

Поръчайте в нашия онлайн магазин беседка „Tulipano“, която ще украси всяко място и ще ви позволи да посрещате утрото с чаша кафе, да се наслаждавате на топлите дни под приятна сянка, а шумните вечери да прекарвате на удобна маса.

 

Безплатна доставката за страната!

Възможност за изплащане на вноски.

 

Инстрикции за монтаж.pdf
КЛИП!

Беседка Primaterra Edelweis
Цена от: 579.00 лв
Беседка Primaterra Peonia
Цена от: 689.00 лв
Остави отзив
Оцени продукта:
Отзиви за продукта
Десислава
Няма оценка
Здравейте. С мъжа ми купихме беседка за вилата. На външен вид много ми хареса. Доста бързо я сглобихме. Поликарбоната избрахме в зелен цвят. Препоръчвам.
Тодор
Няма оценка
Да инсталираш беседка на двора винаги е проблемно. Сглобяемата беседка беше прекрасно решение. Хареса ми, че може да се мести защото отначало не избрахме удачно място. И също ми хареса, че може да си избера цвета на поликарбоната. Сега ми е супер като си почивам на двора. Сложихме светлини на беседката, вечер изглежда страхотно.