Метален навес Primaterra Elegante

Основа: двустранно поцинкован профил
Цвят на покрив: зелен, син, тониран,
Няма оценка
от 20.80 лв на месец
Общи
Основа двустранно поцинкован профил
Материал, от който е направен профила двустранно поцинкован профил 40х20х1 мм
Покрив на навеса поликарбонат
Цвят на покрив зелен, син, тониран
Габаритни размери
Широчина 2 м
Височина 2,2 м
Дължина 1 м
 • Primaterra Elegante е идеален за създаване на функционално пространство. Неговият здрав и издържлив дизайн го прави отличен избор за вашата градина или двор.

 •  

  Навесът за дърва Primaterra Elegante е изработен от издръжлив поцинкован стоманен профил 20*40*1 мм и висококачествен поликарбонат с висока плътност с дебелина 6 мм с UV защитаи е идеалното решение за защита на вашите дърва за огрев от дъжд и сняг.

 •  

  С височина на билото е 2,3 метра,ширина от 2 метра, височина на стената 2 метра и дълбочина 1 метър, навесът осигурява достатъчно място за удобно подреждане на  4 кубика дърва за огрев. Почти всеки, който живее в къща, е запознат с процеса на подреждането на дърва за огрев. Дървата за огрев се разместват сами и е трудно да се подреждат идеално равномерно. С опорните стени на навеса Primaterra Elegante няма да имате такъв проблем.  Дървата за огрев винаги ще бъдат подредени идеално равномерно.

 •  

  Навесът може да се монтира, както като свободностояща конструкция, така и да се прикрепи към стената на вашия дом. Това ви дава гъвкавост при избора на място за монтаж.

 •  

  Доставката на навеса се извършва в цялата страна чрез куриерски фирми, което гарантира удобството и надеждността при получаване на стоките.

 •  

  Навес за дърва от поцинкован стоманен профил и поликарбонат е надеждно и практично решение за защита на вашите дърва от неблагоприятни климатични условия и ще ви служи повече от 10 години.

Остави отзив
Оцени продукта:
Отзиви за продукта