Компостери

Компостер 320 л
Стара цена: 92.00 лв
Цена: 72.00 лв
Компостер 420 л
Стара цена: 103.00 лв
Цена: 83.00 лв
Компостер 650 л
Стара цена: 129.00 лв
Цена: 112.00 лв
Компостер 880 л
Стара цена: 159.00 лв
Цена: 139.00 лв
Компостер 1000 л
Стара цена: 219.00 лв
Цена: 191.00 лв
Компостер Evogreen-420л
Цена: 89.90 лв
Компостер 600 литра TERMO - KING
Цена: 130.00 лв
Компостер Keter Деко Компостер 340 л.
Цена: 102.00 лв