Къща за инструменти

Къща Primaterra за инструменти
Цена от: 669.00 лв

 

Къща за инструменти

 

Организацията на една градина на вилата не се свързва единствено със засаждането на цветя, растения и дървета. Винаги са нужни различни инструменти и материали в процеса на работата. И тук чудесна работа върши монтирането на къща за инструменти. По този начин всички инструменти и други материали след приключване на работния процес ще бъдат надлежно съхранени. В противен случай могат да ръждясат или да се влоши тяхното качество. Те също е възможно да бъдат откраднати от недобросъвестни хора.

Една сглобяема къща за инструменти перфектно позволява да съхранявате различни подръчни неща за градината и вилата освен инструментите.

 

 

Къде може да се закупи сглобяема къща за инструменти в България?

 

  • - В онлайн магазина https://parnici.bg/ се предлага такава полезна къща за инструменти на чудесна цена. 
  • - Нейните стени са изработени от поцинкована стомана с дебелина 0,25 мм и са със специален защитен филм на повърхността. 
  • - Самата къща за инструменти идва със следните габаритни размери при транспорт: 406 - 176x57x15 см |  608 - 176x57x11 и 176x50x11cм 
  • - Монтирането е много лесно - само в няколко стъпки и всеки може сам да се справи без чужда помощ.

 

Къща за инструменти за вила – ето нейните предимства:

 

  1. 1. Лесен достъп до инструментите, стълбата и помощните материали, когато имате нужда от тях.
  2. 2. Получава се по-добро зониране в градината. Наличието на много оставени градински инструменти на различни места създава хаос и трудност при и намирането им. Инсталирането на метална къща за инструменти елиминира бъркотията и ще направи живота ви по-организиран.
  3. 3. Подобрява се естетиката в градината край къщата. Да, това е много важен момент, защото ландшафтът на пространството около вилата не бива да се загрозява от разхвърляни инструменти, стълби и други видове помощни материали.
  4. 4. Увеличаване на стойността на имота. Наличието на метална къща за инструменти градината ще вдигне стойността на имота като цяло, когато възникне необходимост да се продаде. Когато купуват имоти, много хора са привлечени от допълнителните ползи, които ще получат.
  5. 5. Такава конструкция може да се ползва не само за съхранение на инструменти, но и като склад за стари или неизползвани вещи и неголеми мебели. Например, летните мебели, хамаци, сгъваеми маси и столове могат през зимата да се съхраняват напълно безопасно там.
  6. 6. Това е идеалното място за съхранение на опасни материали. Унищожителите на плевели и пестициди са полезни в градината и могат да бъдат прибрани в къщата за инструменти. Други суровини като торове също могат да се съхраняват там.

 

И не се колебайте – вашата къща за инструменти за вила ви очаква. Тя ще ви изненада приятно и ако вече сте се убедили в нейните предимства, можете да я закупите онлайн съвсем лесно. Разбира се, че има и още един бонус – следете за текущите промоции на сайта Парници, които правят къщата за инструменти още по-примамливо изкушение.

 

 

Богат избор от летни беседки в нашия каталог

Прочети повече