Навесни умивалници

Умивалник Primaterra Навесен мивка и резервоар
Стара цена: 99.00 лв
Цена: 79.00 лв

 

Навесни комплекти

 

Създаването на комфортни условия за живеене в лятна вила е много трудоемък и скъп процес. Осигуряването на равномерно и непрекъснато подаване на топла вода към умивалника, при липса на връзка с водоснабдяване, е най-сложното нещо.

Съвременните разработки направиха възможно решаването на проблема с отоплението на водата в лятната вила: вече се продават различни модели навесни умивалници

 

Ако не желаете да миете със студена вода мазни чинии или ръцете си след работа в градината, просто трябва да закупите навесен умивалник. Наличието на такова устройство сега не е лукс, а необходимост. Съвременните стенни умивалници ще ви помогнат да се отървете от всички неудобства.

 

В същото време те могат да се ползват не само на вилата, но и в различни зони, където по някаква причина няма връзка с водоснабдяването. Такова устройство е полезно на строителни обекти или в къмпинги.

 

Навесни умивалници – предимства.

 

- Умивалникът е специално проектиран по такъв начин, че монтажът му да не създават трудности. 

- Също така е добре да се знае, че вграденият в резервоара нагревател има функцията да контролира загряването на водата, следователно умивалникът е напълно безопасен за използване. 

- Освен това е много компактен, така че лесно може да се побере в малка площ. 

- Устройството е мобилно, тоест, в края на летния сезон, ако е необходимо, може лесно да се премести.

 

Стенни умивалници – посетете онлайн магазина parnici.bg.

 

Не е нужно да обикаляте по магазините в България, за да се снабдите с навесен комплект умивалник с водонагревател. На перфектни цени можете да го закупете в сайта parnici.bg. Той се явява идеален вариант за вили без водоснабдяване или режим на водата. Така винаги ще сте спокойни, че разполагате с вода.

 

Конструктивно умивалникът има две основни части: мивка и резервоар, заедно с окачващ панел. Теглото на навесния умивалник е 6 кг. Обемът на резервоара е 17 литра, което е чудесно решение за собствениците на летни вили. Мивката е изработена от  полипропилен. Нейните размери са 410x495x140 см. Пластмасовият висящ панел е с габаритни размери 650x470x150. Корпусът му е от специална полимерна пластмаса. За по-голяма устойчивост е с подсилена рамка. Нагревателят с мощност 1.25 кВт е с терморегулатор, което дава опции за икономично използване на топлата вода. Новите модели, които започнаха да се произвеждат сравнително отскоро, са търсени точно поради наличието на полезната система за контрол на температурата. Тоест, вие сами определяте до каква степен водата ще се затопли. Температура на нагряване по този начин е в диапазона 20 - 55 С°. 

 

Съвети за потребителите.

 

Закупувайки навесен комплект умивалник с мивка за лятна вила от онлайн магазина parnici.bg, вие ще получите надежден продукт със солидна конструкция, който ще ви служи повече от една година. Така наистина ще се превърне в полезна покупка. Сайтът предлага и други модели стенни умивалници с и без подгряване на водата. 

 

Ако не можете да направите своя избор, обадете се на консултантите, които ще ви предложат професионална помощ при покупката.

Прочети повече