Оградни мрежи

Мрежа оградна 125 L
Цена: 161.46 лв
Мрежа Naturcane
Цена от: 27.00 лв
Мрежа Bamboocane
Цена от: 36.00 лв
Мрежа Тръстикова ограда Reedcane
Цена от: 25.00 лв
Мрежа Декоративна ограда Minisquare
Цена от: 16.00 лв
Мрежа Декоративна ограда Maxisquare
Цена от: 16.00 лв
Мрежа Засенчваща Havana
Цена от: 43.00 лв
Мрежа Засенчваща EXTRANET
Цена от: 25.00 лв
Мрежа Декоративна ограда Square
Цена: 26.00 лв


Оградни мрежи и ограждения за къщата


 


Мрежа за ограда се използва за изолиране на парцела около къщата или вилата. Такива огради са универсални, те могат да служат и за маркиране на периметъра на различни зони независимо от предназначението. Мрежестите структури се използват в наши дни навсякъде. 


Плюсове при използване на мрежа за ограждане на къщата.


 


Постоянно нарастващото търсене на мрежи от този тип се дължи на техните предимства, по-точно заради:  • • здравината, 

  • • високото качество,

  • • дълготрайността на експлоатацията,

  • • лесния и бърз монтаж,

  • • изгодната цена.


 


Полимерите не се страхуват от корозия и ултравиолетова светлина, запазват презентабилността на първоначалния си вид дълго време, не се напукват или ексфолират.


В България различни модели оградна мрежа се предлагат на клиентите в онлайн магазина https://parnici.bg/. Всеки посетител може да закупи мрежести оградни системи с различни стандартни размери на най-атрактивни цени.. Широката гама от оферти позволява да се задоволят желанията на най-взискателния клиент.


 


Мрежа за ограда – как се избира?


 


За да закупите най-подходящия модел мрежа за ограждане на къщата, то първо трябва тя да бъде съобразена спрямо постройката и парцела.


Полимерният мрежест панел обикновено дава възможност за нестандартни решения. С него се постига повишена устойчивост на конструкцията към деформация. В този случай цената зависи от размера  и модела. Консултантите към онлайн  магазина винаги могат да помогнат да изберете оптималното решение за ограда за вашата територия.


 


Мрежи с отвори – класически начин за ограждане на територията.


• Стандартните модели са от полиетилен и могат да се комбинират с различни зелени храсти, за да скрият къщата от погледите на съседите. Лесно се монтират към дървени или бетонни колове, не се нуждаят от боядисване и са с UV защита. Техният зелен цвят е идеален, защото е максимално близо до естествения свят на растенията.


• Декоративните пластмасови огради Minisquare и Maxisquare са зелени и се различават единствено по размера на отворите. Първият модел  е с големина на отвора 5 х 5 мм, а вторият – е с 20 х 20 мм отвори. Същите служат за ограждане на алеи или зониране на парцели в градината.


 


Бамбукова ограда – стилно решение за ограда на къщата или вилата.


 


Изработена е от естествен материал – бамбук. Тя е плътна и с много приятен цвят. Отлична идея е да се ползва за балкони, тераси или градини. Както и с бамбукова ограда Bamboocane се постига отлично зониране в жилището. Може да бъде с различна височина – 100, 150 и 200 см. Бамбуковата ограда добавя нотка на автентичност и изискан чар към всеки модерен интериор. Всичко зависи, все пак, от личното  въображение и желания.


 


Тръстикова оградна мрежа – екологична визия за дома.


 


Този тип мрежа е предпочитана заради чудесния си декоративен ефект. Тя е изработена от тръстика, която е съединена с метална тел. Универсалността на суровината осигурява гъвкавост на крайния продукт. С тръстикова оградна мрежа Reedcane се постига също чудесно зониране на обекти и създаване на уникален интериор. Тя се  монтира изключително лесно и е устойчива на атмосферни влияния.  


 


Много собственици на къщи във форумите в интернет споделят своето задоволство от използването на такава мрежа за ограда. Несъмнено тя е практично решение с различни възможности за приложение.


Ако все още търсите мрежа за ограждане на къщата, то не пропускайте да разгледате всички оферти ТУК.

Прочети повече